Endele isolatiesystemen heeft vanaf heden een nieuwe website, deze vernieuwde website is mede mogelijk gemaakt door XIB Internet Marketing. De website heeft een moderne en overzichtelijke uitstraling. Op de website www.endele.nl is informatie te vinden over Endele en hun producten.

Endele isolatiesystemen
Bij Endele isolatiestystemen is een zeer uitgebreid aanbod dat isolatiesystemen te verkrijgen. Een voorbeeld hiervan is het metalen dakisolatie-element. Dit product uit het beproefde endele isolatietechnieksysteem is kostenbesparend. Daarnaast zijn er verscheidene constructies mogelijk zoals enkellaags of een ongeventileerde dakconstructie. Met de Endele isolatiesystemen kan men snel en eenvoudig ontgeventileerd isoleren. De Endele isolatiesystemen zijn dampdicht en geschikt voor metalen daken en metalen gevels. Daarnaast zijn de systemen eenvoudig te verwerken zonder speciaal gereedschap. Ridder Systems wordt door Endele isolatiesystemen gezien als preffered partner, voor meer informatie over de samenwerking tussen Endele en Ridder Systems kunt u terecht op www.endele.nl

Puren ®M System nieuwe naam.. dezelfde kwaliteit
Er is nog meer veranderd bij Endele isolatiesytemen, naast de nieuwe website gaat Endele zich met een nieuwe naam profileren. Puren ®M System is de nieuwe naam waaronder Endele verder zal gaan. Ondanks de nieuwe naam zal de kwaliteit van de producten hetzelfde zijn, natuurlijk kunnen klanten ook nog steeds rekenen op een goede service. Puren ®M System is het systeem van Mifaro Duitsland.