Sinds kort heeft Gereedschapspecialist een nieuwe website. Op deze website kunt u een groot aanbod van kwaliteitsgereedschappen en aanverwante artikelen vinden. Gereedschapspecialist is onderdeel van de Toolscompany een op de Benelux georiënteerde webgroothandel. De vernieuwde website is mede mogelijk gemaakt door Xib Internet Marketing.

De gereedschapspecialist
De Gereedschapspecialist staat in de markt bekend als een betrouwbare leverancier met een ruim assortiment, sterk concurrerende prijzen en een snelle, klantvriendelijke afhandeling van orders.
Op de website van de Gereedschapspecialist kan elke maand geprofiteerd worden van leuke acties en interessant voordeel. Via de nieuwsbrief ontvangen klanten regelmatig informatie over de nieuwste ontwikkelingen en assortimentsuitbreiding. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling te laten bezorgen door TNT Post of door de vaste koeriersdienst. Maar u kunt uw bestelling ook afhalen, dit kan zelfs ‘˜s avonds en in het weekend! Voor meer informatie over de producten en service ga naar www.gereedschapspecialist.nl.

Website
De nieuwe website www.gereedschapspecialist.nl heeft een moderne en frisse uitstraling. En is voorzien van een duidelijke navigatiestructuur en een XXL assortiment van gerenommeerde merken. Daarbij zijn op de website continue interessante acties en aanbiedingen te vinden. De producten die verkocht worden bij de Gereedschapspecialist hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Dus voor super scherpe verkoopprijzen moet u bij de Gereedschapspecialist zijn! Vrijwel het complete assortiment is uit voorraad leverbaar. En wanneer u een bestelling boven de € 750,- plaats is de verzending bij de Gereedschapspecialist geheel GRATIS! Gereedschapspecialist levert aan zowel particulieren als bedrijven en in sterk toenemende mate aan wederverkopers in binnen- en buitenland.

Het assortiment
Gereedschapspecialist.nl is officieel dealer van de kwaliteitsmerken Brà¼der Mannesmann, Stahlwille, SONIC Equipment, VTools, ALLIT opbergsystemen, RODAC International, FERM en Trimann Germany. Van metrische doppendozen of elektrische boormachines tot handige tangensets of professionele gereedschapwagens. Zelfs voor een complete werkplaatsinrichting bent u bij de Gereedschapspecialist aan het goede adres. En mocht het product dat u zoekt niet in ons assortiment beschikbaar zijn, neem dan contact met ons op. Wij gaan voor u aan de slag om het gewenste product voor u te vinden.