(Persbericht) Novascope B.V. produceert en distribueert endoscopen voor industriele doeleinden. Doordat Novascope beschikt over een breed assortiment industriele endoscopen is voor vrijwel iedere toepassing de juiste endoscoop te leveren.
Vanaf 4 november 2010 is de nieuwe website www.endoscopen.nl online, een uniek overzicht van alle leverbare industriële endoscopen en de technische specificaties.

Door het duidelijke weergegeven overzicht kan op basis van de wensen van de klant worden vastgesteld welke endoscoop het meest geschikt is voor de vaak specifieke toepassingen. Zo kan er o.a. een keuze worden gemaakt uit staaflens endoscopen, glasvezel endoscopen, video endoscopen en / of de onderdelen daarvan. De producten worden veelal binnen 24 uur bij de klant geleverd, mede hierdoor onderscheidt Novascope zich in de markt.

Novascope biedt U een duidelijk advies op maat en een snelle levering, tezamen met de nieuwe website is Novascope het aanspreekpunt voor industriële endoscopen in Nederland.

Novascope B.V.
Heistraat 26
4909 BE Oosteind

Tel: +31 (0)162-421201
Fax: +31 (0)162-456221

[email protected]
www.endoscopen.nl