(Persbericht) De nieuwe website van Relatiepennen.nl is live gegaan. De website www.relatiepennen.nl biedt een duidelijk overzicht van het totale assortiment pennen. Op een eenvoudige manier kunnen er offerte-aanvragen of bestellingen geplaatst worden voor het bedrukken of graveren van pennen.

Bedrukte pennen zijn al jarenlang het meest populaire relatiegeschenk. Het is een goedkoop product dat bovendien zeer effectief is. Omdat het een functioneel product is bereikt u er veel potentiële klanten mee. Bedrukte reclame pennen worden daarom overal ter wereld gebruikt binnen tal van uiteenlopende branches.

Relatiepennen.nl heeft een ruime ervaring met het bedrukken en graveren van pennen. Op de nieuwe website vindt u dan ook een uitgebreid assortiment pennen en etuis terug, met duidelijke foto´s en productinformatie. Voor ieder budget is er wel een geschikte oplossing te vinden, of het nu gaat om een eenvoudige bedrukte balpen of een luxe metalen pen met lasergravure.

De standaard kunststof pennen kunnen direct online worden besteld. U vult eenvoudig de aantallen, de bedrukking en het aantal kleuren in en u krijgt direct de prijs te zien. Voor de luxe metalen pennen kunt u heel gemakkelijk een offerte aanvragen. Binnen 1 werkdag ontvangt u dan vrijblijvend een offerte. Relatiepennen.nl onderscheidt zich met lage prijzen, snelheid, flexibiliteit à©n een duidelijke communicatie. Bezoek de website www.relatiepennen.nl voor meer informatie over alle mogelijkheden.