(Persbericht) Amsterdam, 31-03-2011
VvE-website.nl is opgezet door een bedrijf dat al meer dan tien jaar webtoepassingen ontwikkeld. Bij hen rees de vraag waarom er nog geen website is waar functies samenkomen, zodat leden van een VvE gemakkelijk onderling kunnen communiceren. De vraag werd al snel omgezet in een uitdaging en sinds twee weken is de site online.
De website kent verschillende functies om online communiceren makkelijk te maken. Zo zijn er de standaardfuncties van een prikbord waar iedereen berichtjes kan posten en op elkaar kan reageren, en een mededelingenpagina waarop alleen de beheerder berichten kan posten. Maar de site gaat verder, en kent vele extra functies om informatie uit te wisselen. Zo kan de beheerder alle leden een e-mail of sms versturen. Om de site helemaal aan de moderne wensen te laten voldoen, is er ook de mogelijkheid om te site te koppelen aan social media als Facebook en Twitter. Verder is er onder andere een contactpagina, een kalender en een pagina met het huishoudelijk reglement om de informatievoorziening voor de bewoners optimaal te maken.
Toekomstige gebruikers gaan naar http://vve-website.nl/, maken daar een account aan, en zijn binnen vijf minuten online met hun eigen VvE-website. Alles is eenvoudig gehouden, zodat ook de internetleek makkelijk zijn weg kan vinden.
De site kan de eerste maand gratis uitgeprobeerd worden. Voor VvE‘˜s tot en met vijf leden blijft de site gratis. Boven dit aantal wordt er een bedrag van €0,50 per gebruiker per maand gerekend, met een maxium van €39. Er is bewust gekozen voor een betaalde dienst, zodat de site volledig onafhankelijk kan zijn van adverteerders. In tegenstelling tot andere websites krijgen gebruikers van http://vve-website.nl/ dan ook geen ongewenste email van derden.
-----------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Ritense BV
contactpersoon: Heleen Feijen
e-mail: [email protected]
tel nr: 020-8932360
fax: 020-4895787

Dit is een origineel persbericht.