(Persbericht) De nieuwe website van Beetmeldershop.nl is deze maand gelanceerd. De website www.beetmeldershop.nl biedt een duidelijk overzicht van het huidige assortiment beetmelders. De beetverklikkers kunnen veilig en voordelig online besteld worden in de webwinkel.

In de webwinkel worden prijsgunstige alternatieven aangeboden voor de reguliere beetmelders die op de hengelsport markt verkrijgbaar zijn. Uiteraard betreft het hier uitsluitend producten van een goede kwaliteit die met de grootste zorg zijn geselecteerd. Binnen ieder budget is er wel een geschikte oplossing te vinden, zowel voor de jeugdige karpervisser als de echte karperfreaks.

Tot het assortiment behoren onder andere een aantal losse beetverklikkers en diverse beetverklikker sets, die leverbaar zijn in verschillende kleuren. Daarnaast zijn er ook draadloze beetmelders verkrijgbaar, meestal geleverd in een handige aluminium transport koffer. Het aanbod van de beetmelders zal in de toekomst worden uitgebreid met nieuwe types, modellen en andere toebehoren. Naast de beetverklikkers kunnen er bijvoorbeeld momenteel ook al bijbehorende swingers en batterijen mee worden besteld.

De bestellingen kunnen eenvoudig op de website geplaatst worden en veilig betaald worden via iDEAL, PayPal, bankoverschrijving of onder Rembours aan de postbode. Omdat de beetmelders direct uit voorraad leverbaar zijn worden bestellingen doorgaans binnen 2 werkdagen bezorgd via PostNL (TNT Post).

Beetmeldershop.nl onderscheidt zich met lage prijzen, hoge kwaliteit producten, snelle leveringen à©n een duidelijke communicatie. Zo wordt bij iedere beetmelder(set) duidelijk aangegeven wat de mogelijkheden zijn (instelbaar volume, toonhoogte, gevoeligheid, een externe aansluiting enzovoorts). Bezoek de website www.beetmeldershop.nl voor meer informatie en alle mogelijkheden!