Sinds kort is er in Nederland een webwinkel met luxe amber sieraden en traditionele Russische sjaals. De webwinkel is gecreëerd voor de elegante vrouw, die zich wil onderscheiden met originele sieraden.

Amber wat ook bekend staat als barnsteen wordt al honderden jaren gebruikt voor sieraden. De kracht van barnsteen is dat het behalve een gunstig effect op de gezondheid, het ook een prachtig sieraad is om te dragen zowel voor de reguliere werkdag als bij avondkleding. De sieraden zijn gezet met sterling 925 zilver, waarbij er uiteraard gebruik word gemaakt van originele amber. De barnsteen/amber sieraden worden met de handgemaakt, hierdoor is elk sieraad uniek. Aan barnsteen worden de volgende effecten op de gezondheid toegeschreven:
- Aandoeningen van de longen en luchtwegen, zoals astma en verkoudheden.
- Aandoeningen aan het maag-darmstelsel en leverklachten verbeteren bij het dragen van een barnstenen hanger, of het drinken van een glas water waarin een barnsteen gelegen heeft.
- Barnsteen wordt vaak op stranden gevonden en kan zeezout bevatten. In dat geval kan hij goed op de schildklier gelegd worden en kroep voorkomen, verlichten of zelfs genezen.
- Barnsteen is een zeer magische steen. Indien je een partner of nieuwe vrienden zoekt, kan je hiervoor een barnsteen programmeren en als sieraad dragen. De barnsteen is ook een krachtige bescherming tegen het boze oog en andere negatieve elementen. Draag de barnsteen dan als amulet.

Vanwege het productgamma wat gevoerd word is er een bewuste keuze gemaakt om het bedrijf sieradenmetkarakter te noemen.