Door middel van een met edelstenen gevulde glazen staaf wordt het water door VitaJuwel Edelstenenwater gevitaliseerd.

Zijn fascinatie verkrijgt de VitaJuwel niet alleen door zijn aansprekende design, maar ook door zijn effectieve, energetische veredeling van drinkwater.

Geen bovennatuurlijke vibraties, maar heel concrete, fysisch meetbare geluidsgolven en elektromagnetische frequenties worden door de gebruikte edelstenen in VitaJuwel aan het omringende water afgegeven, waardoor het drinkwater gezonder wordt. De VitaJuwel geeft trillingen af, die bijvoorbeeld ook onze kwartshorloges tot een regelmatig tikken aanzetten.

Er zijn 13 melanges te verkrijgen met verschillende werkingen, waaronder bijvoorbeeld de VitaJuwel Huidverzorging: De lichaams- en schoonheidsverzorging van binnen. Natuurlijk worden we ouder, maar we hoeven er dan niet oud uit te zien! Een frisse, gladde huid staat voor jong en gezond en dat willen we lang zo houden.

Talrijke cosmeticastudio´s in het buitenland zijn overtuigd en hebben VitaJuwel Huidverzorging reeds als vast bestanddeel in hun schoonheidsprogramma opgenomen.

Er van afgezien of men zich intensief met de positieve werking bezighoudt of alleen de eigen culinaire omgeving wil verfraaien, VitaJuwel raakt en fascineert de mensen op vele manieren en ontlokt daarbij het water weer een van zijn vele geheimen.

Die mening was ook de jury van de à¢â‚¬à…“Gastro Vision Fà¶rderpreis 2008 toegedaan, en verkoos VitaJuwel als meest vernieuwende product in de branche. Deze begeerde onderscheiding bevestigt dat VitaJuwel een trendsettend product is, helemaal van deze tijd.

Hampshire Paping Hotel & SPA in Ommen maakt als eerste hotel van Nederland gebruik van edelstenenwater als wellnessbeleving en velen zullen volgen!

Voor verdere informatie:
www.edelstenenwater.nl
06-14375632

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular