(Persbericht) Radiografisch speelgoed wegens grote succes verder uitgebreid met Nikko radiografisch speelgoed

Emmeloord à¢â‚¬Å“Nikko is een van de grootste fabrikanten van radiografisch speelgoed in de wereld. Het van oorsprong Japanse Nikko heeft een uitstekende reputatie op het gebied van hoogstaande en duurzame radiografisch bestuurbare productenà¢â‚¬. vertelt Vincent Rasing, directeur van GIGAspeelgoed. à¢â‚¬Å“Ook de speelgoed van het jaar nominatie voor de Nikko Vaporizr onderstreept de positie van Nikko op de radiografische speelgoed marktà¢â‚¬.

Een van de eerste Nikko ontwerpen was het F10 buggy serie, een twee-wiel aangedreven buggy waar vele versies van ontwikkeld zijn. Dit model was dan ook een basis voor veel toekomstige modellen van Nikko. Het bedrijf heeft tegenwoordig verschillende licenties van onder meer Ford, Subaru, Citroen, Nissan, Peugeot, Hummer, Ford, General Motors, DaimlerChrysler, Fast and the Furious evenals verschillende andere merkgebonden ontwerpen.

Het assortiment bestaat uit: NIKKO radiografische auto's, Evolution radiografische auto's, radiografische boot, radiografische helikopters, VaporizR radiografische auto's