(Persbericht) Nimsys: joint venture van Nimble IT en SysCon Automatisering

Vandaag hebben netwerk leverancier Nimble IT en automatiseringsbedrijf Syscon een joint venture aangekondigd voor het leveren van managed networks en hosted werkplekken aan de zakelijke markt. Nimsys B.V.(www.nimsys.nl ) is gestart in het laatste kwartaal van 2010 met het leveren van haar diensten.
Spaces Zuidas is de eerste klant van Nimsys. Spaces (www.spaces.nl ) verhuurt inspirerende kantoren en werkplekken voor ondernemende professionals. Ook biedt Spaces ruimte voor overleg in de Business Club meeting rooms. In de kantoortoren van Spaces Zuidas zullen naar verwachting 60 bedrijven gehuisvest worden.

Nimsys heeft voor Spaces een compleet state-of-the-art Cisco netwerk ingericht en het gebouw middels een glasvezel verbinding gekoppeld aan het internet. De internetverbinding en functionaliteit van het netwerk is van zeer hoge kwaliteit en volledig redundant. Nimsys levert ook VoIP telefonie en virtuele werkplekken aan de huurders.

Directeur Bart Olofsen: à¢â‚¬Å“ Nimsys stelt de klantervaring centraal. Een team is ter plekke beschikbaar om met technische vragen te helpen. Nimsys heeft veel technische kennis en ervaring om Het Nieuwe Werken mogelijk te maken.

Directeur Robert Wolthuis: à¢â‚¬Å“Nimsys biedt een interessante opportunity voor vastgoedeigenaren die een hoger rendement willen maken per vierkante meter. Spaces begrijpt dat als geen ander en onderkent de belangrijke rol van ICT in hun propositie.à¢â‚¬

Over Nimble IT: Nimble IT is een onafhankelijk leverancier van nieuw en tweedehands netwerkapparatuur zoals Cisco switches en Cisco routers. Daarnaast levert het bedrijf ook Juniper en HP netwerkcomponenten. Alle producten worden uitvoerig getest en met een jaar garantie geleverd.

Over SysCon Automatisering BV: SysCon is een automatiseringsbedrijf voor middelgrote organisaties waar met de inzet van bewezen ICT-producten en diensten de grip wordt gehouden houden op de primaire processen. Deze grip resulteert direct in een kostenverlaging of productiviteitsverbetering voor de klant.

Nimsys
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
020-240 2500
www.nimsys.nl