(Persbericht) Sinds 2006 verzorgd NLtronics voor Nederland en België de distributie voor alle Edbak producten.
NLtronics is voorraadhoudend waardoor snelle leveringen mogelijk zijn.

Wie zijn zij?

EDBAK Ltd. is gevestigigd in Polen en in 1992 opgericht door Dhr.Edward Bak.
EDBAK is gespecialiseerd in onder meer het vervaardigen van innovatieve steunen en trolley,s voor Plasma, LCD/TFT, projector, CRT monitor, TV en PC's, Kiosken en binnenkort ook voor de iPad.

Wat kunnen wij met EDBAK voor U betekenen?

Waar de meeste fabrikanten hun producten tegenwoordig in China laten maken blijft de productie (ISO9001) van Edbak gewoon in eigen huis dus in Europa plaatsvinden. Dit houdt in dat er gewerkt wordt volgens de Duitse Tà¼V keuring en Europese milieurichtlijnen. Tevens zijn doordat de productie in Europa plaatsvindt zijn de lijnen met onze fabrikant erg kort. Om toch tegen een goede prijs deze producten op de markt te kunnen zetten is er veel geïnvesteerd in moderne productie methoden.
De producten zijn voorzien van een duidelijke handleiding en goede garantievoorwaarden.

Maatwerk

Naast de gewone standaard producten is er ook de mogelijkheid voor AV maatwerk oplossingen die na goedkeuring meestal op een korte termijn uitgeleverd kunnen worden. Wij begeleiden U van ontwerp tot het uiteidenlijke eindproduct.

Onze Klanten

Onze producten vinden hun weg middels dealers/systemintegrators naar bedrijven, publieke plaatsen (zoals treinstations, bushaltes, vliegvelden etc.) , particulieren, Pro AV markten, medische bedrijven (zoals ziekenhuizen en laboratoriums) en vele andere andere vormen van industrie.

Meer Info:
[email protected]
www.nltronics.nl
Bel +31(0)165-323288 voor een vrijblijvende offerte of afspraak.