NOMINATIES STARTER AWARD 2010 BEKEND

De Stichting Nationale Thuiswinkel Awards heeft de nominaties bekend gemaakt voor de Starter Award 2010. De 18-koppige jury heeft zich gebogen over de vele inzendingen en uiteindelijk de 4 genomineerden bepaald voor de vakprijs Starter Award 2010.

De genomineerden voor de Starter Award 2010 zijn, in alfabetische volgorde:

@Ease Lifestyle B.V. www.ease4life.nl
Conceptable B.V. www.suitableshop.nl
Heerlijkduurzaam.nl www.heerlijkduurzaam.nl
TICKEN.NL Typecursus www.ticken.nl

De Starter Award 2010 is de vakprijs voor het bedrijf dat zich op een spraakmakende, succesvolle, creatieve of innovatieve wijze heeft gemanifesteerd. Het bedrijf mag maximaal 2 jaar bestaan en moet zich richten op de B2C-markt.
De 4 genomineerden zijn volgens de vakjury onderscheidend en kansrijk en hebben elk een website waarbij de consument in 3 klikken bij de producten uitkomt.

Op donderdagavond 25 maart 2010 worden voor de negende maal de Nationale Thuiswinkel Awards uitgereikt in het Grand Hotel Huis Ter Duin te Noordwijk aan Zee.

Over de Stichting Thuiswinkel Awards
De Stichting Nationale Thuiswinkel Awards is een initiatief van Thuiswinkel.Org. Deze zet zich behalve voor leden, ook in voor de belangen van de consument die aankopen doen bij de leden. Zo kunnen consumenten bijvoorbeeld terecht bij de Geschillencommissie Thuiswinkel als ze vinden dat een van de leden niet juist heeft gehandeld.
De Stichting is opgericht in juli 2001 met als doelstelling het organiseren van onafhankelijke Awards-verkiezingen voor de branche.

Over TICKEN
In 2009 lanceerde TICKEN de internet typecursus ticken.nl. De typecursus kenmerkt zich door een interactieve en eigentijdse, multimediale aanpak en opvallend prijsstelling.
TICKEN is Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd en onderneemt klimaatneutraal: al haar activiteiten zijn CO2-gecompenseerd.
Kijk voor gedetailleerde informatie op de website TICKEN.NL.

Website: http://www.ticken.nl/Typecursus.html

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular