(Persbericht) IJsselstein, 12 september 2011 Noppies, à©à©n van de meest toonaangevende brandowners in zwangerschaps-, bodyfashion, baby- en kinderkleding heeft gekozen voor it suits IT. Vanwege de hoge mate van ervaring en expertise binnen it suits IT heeft Noppies hen als ICT partner gekozen.

Erik Blanksma, Manager ICT & Facilities bij Noppies: à¢â‚¬Å“Noppies heeft kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan, dat willen wij ook terugzien in onze ICT partner. Daarom zijn wij overgestapt naar it suits IT.à¢â‚¬

Paul Jonker, CEO van it suits IT Holding: à¢â‚¬Å“Noppies is een snel groeiend en vooruitstrevend bedrijf. Door hun overstap worden ze in hun automatisering bijgestaan door mensen met zeer gespecialiseerde kennis en jarenlange ervaring en kan Noppies hun groei blijvend aan. Ze kunnen zich met vertrouwen richten op het benutten van de volledige potentie van hun merk.à¢â‚¬

Over Noppies
Noppies is een van Nederlands meest toonaangevende merken op het gebied van zwangerschaps-, bodyfashion, baby- en kinderkleding. Sinds de oprichting in 1991 is het merk gegroeid naar een internationale markt van 55 landen waarin het wordt verkocht op ruim 2.000 verkooppunten. Vanuit het hoofdkantoor in Lelystad zet het team stylisten en ontwerpers zich continue in om de meest comfortabele en stijlvolle positie- en babykleding te creëren met perfecte pasvorm en superieure kwaliteit.

Over it suits IT
it suits IT is leverancier van voor de fashionbranche gespecialiseerde software oplossingen. Moderne en slimme oplossingen, zoals iPhone en iPad applicaties, B2B en B2C webshops, Sales Portals en ERP software, stellen fashionbedrijven in staat om snel in te spelen op de steeds veranderende vraag uit de markt. De missie is om door moderne en slimme oplossingen en expertise mensen in fashionbedrijven te voorzien van de inzichten die zij nodig hebben om hun werk zo efficiënt en effectief mogelijk te doen, en hen daardoor in staat stellen superieure resultaten te behalen.

www.itsuitsit.nl
www.noppies.com