(Persbericht) Nurnburgring-Duitsland, vrijdag 17 december 2010 Queen of the World 2010.
Op een unieke top locatie de race circuit Nurnburgring in Duitsland werd de Queen of the World 2010 verkiezing gehouden. Gekleed in de prachtige mode creaties van de ontwerpers duo Cora en Greg wist Miss Noran Mostafa de tweede prijs en de titel first runner up in de wacht te slepen.

Noran Mostafa uit Zuid Holland werd eerder op 17 september 2010 in België gekroond tot Miss Queen of the Benelux 2010. Met de titel Miss Queen of the Benelux ging Noran naar Duitsland met als doel een prijs of titel voor de Benelux te winnen.

Miss Queen of the World is een internationale verkiezing waaraan 50 landen deelnemen. De organisatie van Queen of the World heeft zich als doel elk jaar de verkiezing te houden op een zeer bijzondere of unieke locatie. Thema van dit jaar was racen en in het bijzonder formule 1 en zo ook de keuze voor de Nurnburgring.

Tijdens deze verkiezing hebben nog 3 kandidaten zich laten kleden door de ontwerpers duo Cora en Greg.
Anke Jabroer voor Nederland, Katharina Winterschladen voor België en Elisabeth del Boccio voor Luxemburg.
Het is voor het eerst dat op een internationale verkiezing 4 landen/kandidaten zich laten kleden door een en dezelfde modemerk.

Naast de winst van Noran Mostafa zijn de ontwerpers en het hele Laurisa team heel blij met het behaalde top 10 resultaat door Anke Jabroer (NL).

Winnares en Queen of the World 2010 werd de Russische Maria Furdychka

Op de derde plaats eindigde Miss Ludmila Voroncova.

De ontwerpers zijn heel tevreden met hun eigen nieuw concept genaamd Miss Icons. In dit beproeft concept staan de Missen of kandidaten centraal.

Training en coaching is een onderdeel die gegeven word in de vestiging van het Modehuis Laurisa in Amsterdam. Op deze wijze worden de Missen in spe beter voorbereid voor de deelname tijdens internationale verkiezingen. Het team en in het bijzonder Reggie hebben veel ervaring in het klaar stomen van kandidaten voor internationale Miss en Beauty verkiezingen.

OVER LAURISA

Laurisa is een Couture label dat zich sinds 2006 heeft gespecialiseerd in
het ontwerpen van mooie vrouwelijke kleding waarbij hoogwaardige materialen
worden gebruikt. Naast het ontwerpen en vervaardigen van kleinschalige collecties ( en haute couture) in opdracht van de klant heeft Laurisa een eigen collectie onder de naam Laurisa Inspired. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel dus betreft het een label in het hogere segment. De collecties worden in kleine oplages vervaardigd waardoor exclusiviteit gewaarborgd is.

Contact informatie:

Laurisa Inspired
Greg Robles de Medina

Tel. +31 (0) 6 16202522
Mail: [email protected]

Website Laurisa: http://blog.laurisa.nl