(Persbericht) Vossemeren-België, vrijdag 17 september 2010 Noran Mostafa - Queen of the Benelux 2010.
Gekleed in de creaties van het Arubaans Nederlands ontwerpers duo Greg en Cora werd de Miss Queen of the Benelux 2010 gekozen. Special voor de finalisten hebben de ontwerpers de evening gowns ontworpen voor de ultieme finale ronde.

Op vrijdag 17 september 2010, werd de verkiezing van Queen of the Benelux gehouden in Centerparcs Vossemeren België. Tijdens deze finale heeft Inger de Jonge Queen of the Benelux haar kroon overgedragen aan Noran Mostafa die gekozen werd tot Queen of the Benelux 2010. Noran Mostafa zal een jaar lang de titel dragen Miss Queen of the Benelux.

De andere finalisten voor de Benelux landen afzonderlijk:

Queen of the Benelux België: Katharina Winterschladen
Queen of the Benelux Nederland: Anke Jabroer
Queen of the Benelux Luxemburg: Elisabeth Del Boccio

Aan de Queen of the Benelux verkiezing doen de volgende landen mee: Belgie Nederland en Luxembourg. Van elk land word een Miss gekozen die haar land mag vertegenwoordigen. Uit alle drie de landen word een Miss gekozen die de titel Queen of the Benelux mag dragen.

Elk jaar gaan de organisatoren op zoek naar een bijzondere locatie. Vorig jaar was de verkiezing gehouden in het grootste hotel van Europa in Duitsland. Waar dit jaar de verkiezing van Queen of the World zal worden gehouden is nog niet bekend. Zeker zal de lokatie weer een zeer bijzondere zijn.

Na een week intensief oefenen en gezamenlijk workshops bijwonen en leuke tripjes vanuit
Vossemeren België werd met spanning uitgekeken naar de finale. De kandidaten hebben afwisselend gewerkt met Aneudi, Christof, Melissa, Kimberly en Greg.

Onder streng toezicht van de deskundige jury bestaande uit o.a.: Milou Verhoeks (organisatie), Emmanuel Micha (Dlight agency, Elle NY) Mo Fouradi (Artist singer) Ronald (rosa underwear) Rosalinde Kikstra (Benelux next topmodel 2009) Melissa Cardaci (organisatie Belgie) en ontwerpers Cora en Greg van laurisa werden de finalisten beoordeeld. De finalisten werden op de volgende onderdelen beoordeeld: bikini ronde, cocktail ronde, dans ronde, evening gown ronde en op de marketing en media skills.

Het programma voorafgegaan aan de verkiezing bestond uit een aantal dagen fotoshoots in bikini en avondkleding. Ook behoorde een fashionshow in Nieuwkoop voor het goede doel als onderdeel van het programma. Verder hebben de finalisten zelf evenementen georganiseerd om de ondernemende kwaliteiten te tonen ten bate van het goede doel.

à¢â‚¬Å“Ik Ben trots op de prachtige creatie van laurisa !à¢â‚¬ volgens winnares Inger de Jonge.

Queen Of The Benelux 2010: Noran Mostafa

Queen Nederland: Anke Jabroer
1e Runner Up: Dian Biemans
2e Runner Up: Lisanne Bouwman

Queen België Queen: Katharina Winterschladen
1e Runner Up: Sophie Jaspers
2e Runner Up: Stephanie Van Houtvinck

Queen Luxemburg Queen: Elisabeth Del Boccio
1e Runner Up: Rabab Molitor

Miss Photogenic: Dian Biemans
Miss popularity : Stephanie Van Houtvinck
Miss Sport: Jamima Hoop
Miss Radio: Anke Jabroer

OVER LAURISA
Laurisa is een Couture label dat zich sinds 2006 heeft gespecialiseerd in
het ontwerpen van mooie vrouwelijke kleding waarbij hoogwaardige materialen
worden gebruikt. Naast het ontwerpen en vervaardigen van kleinschalige collecties ( en haute couture) in opdracht van de klant heeft Laurisa een eigen collectie onder de naam Laurisa Inspired. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel dus betreft het een label in het hogere segment. De collecties worden in kleine oplages vervaardigd waardoor exclusiviteit gewaarborgd is.

Contact informatie:
Laurisa Inspired
Greg Robles de Medina
Tel. +31 (0) 6 16202522
Mail: [email protected]
Website Laurisa: http://www.laurisa.com