Norbain Benelux, distributeur van beveiligingsoplossingen, heeft twee awards gewonnen tijdens de Internationale Partner Conferentie in het hoofdkantoor van Mobotix in Langmeil, Duitsland. Norbain kreeg de 'Most Valued Partner Award 2008-2009' en de 'Best Growth Strategy of the Year 2008-2009 Award' uitgereikt tijdens een galadiner dat werd gehouden voor alle distributiepartners wereldwijd.

De partnerawards zijn overhandigd door Dr. Ralf Hinkel (oprichter en directeur van Mobotix AG) en Henk Schotman (Business Development Manager Benelux van Mobotix). Namens Norbain Benelux heeft John van Willegen (Business Development Manager) de awards in ontvangst genomen. John van Willegen over de awards:"Dit is een erkenning voor onze inspanningen in de IP-Videotechniek. We steken dan ook veel tijd in de training en de begeleiding van onze partners op dit gebied".

Over Mobotix AG
Mobotix loopt in Europa voorop met de ontwikkeling en levering van hoge resolutie, netwerkgebaseerde digitale beveiligingssystemen. Het beursgenoteerde bedrijf is in 1999 in Duitsland opgericht en samen met erkende distributeurs wereldwijd actief. Mobotix onderscheidt zich in de markt met een decentraal concept voor hoge resolutie netwerkgebaseerde beveiligingsinstallaties, die in de hele wereld worden toegepast voor ambassades, luchthavens, snelwegen, treinstations, havens, hotels en benzinestations.
Meer informatie is te vinden op: http://www.mobotix.com

Website: http://www.norbain-benelux.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular