(Persbericht) Gisteren is bekend geworden dat noSun reizen winnaar is geworden van de Zoover Award 2011. Het publiek heeft noSun verkozen tot "Beste aanbieder Actief en Avontuurlijk". Dit heeft de Enschedese organisatie verdiend met de unieke groepsreizen die zij organiseren in landen als Schotland, Ierland, IJsland, Zweden en Noorwegen.

Zoover.nl is de toonaangevende vakantie beoordelingssite en nomineerde noSun reeds in februari als kanshebber van deze publieksprijs door het betrouwbare imago en goede reizigers evaluaties.

noSun behaalde de hoogste score op service en kwaliteit en laat daarmee namen als: Baobab, Sawadee, Cirkel, Shoestring en SNP ruimschoots achter zich.

"noSun is een authentieke organisatie die een bijzondere reiservaring wil aanbieden, een uiterst persoonlijke service met professionaliteit en oog voor details. Het doet ons enorm goed dat het enthousiasme van de reisbegeleiders en de kantoormedewerkers niet onopgemerkt is gebleven" aldus directeur Martijn Boshuis.

NB
Mocht u naar aanleiding van dit persbericht meer informatie willen dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Maaike Slump of Martijn Boshuis via 053-4364342. noSun reizen wordt geschreven met een kleine letter n en een hoofdletter S.