Amsterdam, 15 juni baZoeKa, Distributie Service Provider van internet en digitale tv-abonnementen gaat samenwerken met Koopjeskampioen.nl, à©à©n van de belangrijkste e-tailsites in Nederland voor de verkoop van TV‘˜s. Met de totstandkoming van de samenwerking is sprake van een noviteit op de Nederlandse markt; voor het eerst wordt de verkoop van tv‘˜s gekoppeld aan die van tv-abonnementen.

baZoeKa is Distributie Service Provider van internet- en digitale tv-abonnementen. Koopjeskampioen.nl is een top5 e-tailer in Nederland voor de verkoop van bruin- en witgoed en met de verkoop van gemiddeld 1000 televisies per maand à©à©n van de belangrijkste elektronische winkels in tv‘˜s. Door de samenwerking wordt voor het eerst in Nederland de verkoop van tv‘˜s en tv-abonnementen direct aan elkaar gekoppeld. Tevens kunnen de verkopers in de vestigingen van Koopjeskampioen.nl dankzij de kennis en input van baZoeKa over digitale tv-abonnementen hun klanten een beter onderbouwd advies geven.
De gezamenlijke ambitie van beide partijen is om de consument een optimale tv-beleving te bieden door hem de juiste combinatie van tv en abonnement te laten kiezen. Mark Hekkelman, directeur van baZoeKa, zegt hierover het volgende: ´Er zitten zoveel verschillende aspecten aan televisiekijken waarop de voorkeur van een klant kan verschillen. De beeldkwaliteit, de kosten, welke zenders iemand wil kunnen ontvangen, HD, het formaat van de tv en het soort abonnement zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Buiten kijf staat dat het abonnement en de televisie complementair aan elkaar zijn. Je kunt ze letterlijk en figuurlijk niet los van elkaar zien. Daarom is het veel logischer om het product en de dienst op hetzelfde moment en via hetzelfde kanaal aan te bieden. Waar de traditionele elektronicawinkel deze kans laat liggen, is Koopjeskampioen.nl de eerste die in de behoefte van one-stop-shopping springt.‘˜
Henk Pragt, eigenaar van Koopjeskampioen.nl is trots op het feit dat hij als eerste elektronicawinkel ook tv-abonnementen kan aanbieden op een professionele en geïntegreerde manier: ´Geen van mijn collega-winkels richt zich nog op de integratie tussen product en dienst. Door de samenwerking met baZoeKa kan ik mijn klanten het totaalpakket bieden en hen bovendien veel beter en vollediger informeren. Ik kan mijn klanten nu nog meer van toegevoegde waarde zijn. En dat is belangrijk in een vechtersmarkt als de onze.‘˜
ADSLcompany.nl zal als uitvoerder gaan optreden van de webshop voor digitale tv-abonnementen op Koopjeskampioen.nl

Over Koopjeskampioen
KoopjesKampioen is in 2004 begonnen in Emmen. Inmiddels kent Koopjeskampioen meerdere vestigingen in Nederland en is het uitgegroeid tot de grootste zelfstandige internetwinkel op het gebied van wit- en bruingoed van ons land. Het aanbod omvat vijf productlijnen: tv, hifi, witgoed, inbouw en foto/video. Koopjeskampioen onderscheidt zich op garantie en service. Het afgelopen jaar won het in zijn categorie een FD Gazellen Award voor snelste groeier. Voor meer informatie, bezoekt u www.koopjeskampioen.nl.

Over baZoeKa
baZoeKa D.S.P. (baZoeKa) is sinds 1999 actief als Distributie Service Provider van internet- en digitale tv-abonnementen en is sinds enige jaren marktleider van Nederland voor breedbanddiensten.
baZoeKa is het zusterbedrijf van ODS2, een internationale softwareleverancier en ontwikkelaar van complexe (webbased) applicaties zoals (winkel)aanmeldsystemen, rapportagetools & dataregistratie-software. ODS2 heeft drie softwareoplossingen in de markt staan, te weten Order Management Software (OMS), Field Management Software (FMS) en Direct Sales Software (DSS), levert onder meer aan KPN, Alice en Hamilton Bright en is actief in onder andere Nederland, Spanje, België en Zuid Afrika. ODS2 is door Deloitte Fast50 uitgeroepen tot een van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Voor meer informatie, bezoekt u www.bazoeka.com of www.ods2.com.