Nedco Kunststoffen b.v. komt met enkele noviteiten. Naast de regenkap zijn er nu diverse boldraadroosters voor op de schoorsteen verkrijgbaar. Ook de moproosters zijn nieuw in het assortiment.

Om het inregenen en vuil te voorkomen maakt u gebruik van regenkappen en boldraadroosters. De nieuwe regenkap van Nedco is gemaakt van gegalvaniseerd staal en geschikt voor schoorstenen en andere ontluchtingskanalen (àƒËœ 148-154mm).

Boldraadroosters of kraaienkappen gebruikt u om vogelnesten en vuil te weren uit uw schoorsteenkanaal. Ook worden boldraadroosters gebruikt in de uitloop van de dakgoot om verstoppingen van de regenbuis met bladeren en overig vuil tegen te gaan. Boldraadroosters worden gemaakt van gegalvaniseerd staal en zijn verkrijgbaar in de maatvoeringen àƒËœ 50-70, 90-100, 110-130 en 140-160 mm.

Het moprooster (of muisrooster) heeft de afmetingen van de lange zijde (strek) of de korte zijde (kop) van een baksteen, en is eenvoudig in de buitenmuur te plaatsen. Ventileer uw spouw- of kruipruimte zonder last te krijgen van ongedierte! Gemaakt van gietijzer en verkrijgbaar in de maatvoeringen 60x110 mm en 60x220 mm.

Voor mee informatie kunt u terecht op de website www.nedco.nl of contact opnemen via [email protected] of 0180-317199.