(Persbericht) Almere, 27 april 2011 Unique heeft de tender van NS Groep gewonnen waarin de samenwerking voor de komende drie jaar is vastgelegd. De samenwerking behelst payrolling en het uitzenden van officemedewerkers zoals administratieve en callcenter medewerkers, secretaresses, receptionistes en enquàªteurs. Woensdag 13 april is de overeenkomst getekend door Gerard Groten, directeur P&O arbeidszaken van NS en Ivo Schunselaar, operationeel directeur van Unique. Deze tender is mede gewonnen door Studentenwerk.

à¢â‚¬Å“We zijn er trots op om NS Groep tot onze klant te rekenen en kijken uit naar voortzetting van de langdurige samenwerking. Unique loopt als uitzendbureau voorop in de digitalisering van uitzenden. Zo waren wij de eerste partij die het digitale urenbriefje als standaard invoerde en vormt Mijn Unique voor kandidaten het meest geavanceerde online portaal. Daarnaast hebben we recentelijk de Unique iPhone app aangekondigd, waarmee kandidaten ondermeer hun gewerkte uren kunnen doorgevenà¢â‚¬, aldus Ivo Schunselaar, operationeel directeur van Unique.

-----
Over Unique
Unique is de grootste specialist voor officemedewerkers: administratieve, commerciële, financiële, secretariële en callcenterbanen. Deze marktleiderspositie is geen op zichzelf staand doel. Unique wil vooral mensen in beweging krijgen en hen zo helpen hun ambities te realiseren. Unique heeft een landelijk netwerk van 100 vestigingen en verschillende labels met gespecialiseerde diensten, namelijk Finance, Multilingual, Callstaff en Receptel. Unique is onderdeel van USG People N.V. Kijk ook op www.unique.nl

Unique beweegt je.

Meer informatie:
Marcommit PR
Pauline van Die
Tel. 035-582 27 30 of 06-461 82 796
E-mail: [email protected]