Selecteer een pagina

Om de dienstverlening aan haar klanten
verder te verbeteren, gaat NS Reizigers servicetrainees werven en
opleiden. Op zes selectiedagen in juni zal NS Reizigers 300 pas
afgestudeerde MBO-ers direct een baan als trainee aanbieden. De
kandidaten krijgen onder meer een spoedcursus gastheerschap van
topkok Herman den Blijker en David Crouwel. De nieuwe
servicetrainees zullen breed inzetbaar zijn, dus zowel op het
station als in de trein.

Met het aantrekken van nieuwe, breed
inzetbare, servicetrainees wil NS Reizigers de dienstverlening op
een hoger niveau brengen. Bovendien wil NS Reizigers voorbereid
zijn op de introductie van de OV-Chipkaart en Poortjes, die grote
invloed zal hebben op de taken van haar medewerkers. Daarnaast
speelt onder meer de voorziene groei van het aantal reizigers een
rol.

Tijdens de zes selectiedagen zal een team
van experts op gebied van gastvrijheid van het bedrijf Engel &
Colfield van topkok Herman den Blijker en David Crouwel de
kandidaten van binnenkomst tot afscheid op gezette tijdstippen aan
het werk zetten bij het verzorgen van de catering. De kandidaten
zullen de gehele dag verantwoordelijk zijn voor catering
activiteiten die deze dag zullen plaatsvinden. Het doel van deze
methode is om de sollicitanten de actie te laten beleven en te
kijken of 'het jasje bevalt'.

De selectiedagen vinden plaats op 1, 6, 9,
13, 16, 20 juni. Kandidaten kunnen zich aanmelden via [email protected]

bron:NS