27 februari 2010, Erger jij je ook aan jouw magneetbord, memobord of prikbord dat altijd te vol hangt. Elke dag een dilemma als je een kaart of een prachtig kunstwerk van je kinderen krijg, wat haal ik weg en waar hang ik het overheen. Dà© oplossing voor al die kleine standaard magneetborden; Een groot formaat magneetbord of magneetplaat tot wel 3 meter breed, een magneetbord op maat!

In de webshop kun je eenvoudig in 5 stappen een keuze maken voor jouw persoonlijke magneetbord. Hoe groot wil ik mijn magneetbord, welke foto ga ik gebruiken, wil ik een vrolijke kleuren foto of toch een rustige foto in zwart/wit of sepia? Dit zijn enkele mogelijkheden die er zijn voor jouw persoonlijke magneetbord.

Even weinig of niet zoveel inspiratie? Op de website hebben we een aantal interieur voorbeelden, zoals een leuke oplossing voor in de keuken of in de kinderkamer. Mocht je toch een andere wens of idee hebben neem gerust contact met ons op en wij kunnen een voorstel maken voor jouw persoonlijke magneetbord op maat!

www.mijnmagneetbord.nl

Dit persbericht is ingestuurd door: Dorien Nanlohy Van de Kolk