(Persbericht) Nu ook een Rapport voor Oma en Opa
à¢â‚¬Å“Laat uw kind zelf een rapport schrijvenà¢â‚¬

Vanaf augustus 2010 is de Heidewietska reeks ´Rapport voorà¢â‚¬¦‘˜ uitgebreid met oma en opa. Een uniek produkt voor kinderen om zelf in te vullen, aan te kruisen en cijfers te geven, net als de juf. Kinderen kunnen spelenderwijs aangeven hoe ze denken over hun grootouders. Het ingevulde rapport geeft een beeld van hoe een kind zijn oma en/of opa ziet. De uitkomst kan zeer grappig, ontroerend maar ook leerzaam zijn.

De momenten om echt met elkaar te praten worden steeds schaarser, veel ouders en ook grootouders werken en kinderen zijn druk met activiteiten, computer en televisie. Dit rapport geeft gelegenheid om creatief bezig te zijn, samen over de uitkomsten te praten en samen tijd door te brengen.

à¢â‚¬Å“Na het succes van de rapporten voor mama en papa is het ook tijd voor oma en opaà¢â‚¬ vertelt Heidi (oprichtster Heidewietska). à¢â‚¬Å“Ik heb deze rapporten gemaakt als tegenwicht voor de druk die er tegenwoordig heerst op kinderen. Zij worden op dit moment op alle fronten beoordeeld en getoetst. Ik wil kinderen een stem geven, ze leren stil te staan bij wat ze nu eigenlijk zelf denken en vinden.à¢â‚¬

Een rapport kost 8,95 en is verkrijgbaar op www.heidewietska.nl en in verschillende winkels in Nederland. Momenteel zijn er versies voor oma, opa, mama en papa. De mama en papa versies zijn ook in het Engels verkrijgbaar.

Noot voor de redactie:
Kijk voor meer informatie op www.heidewietska.nl. Of neem telefonisch contact op met Heidi von Weiler (06 2913 7545) per email kan ook: [email protected]