(Persbericht) Stocks and Imports en XM-I presenteren de X-mini࢑ž¢ Max v1.1 Capsule Speaker࢑ž¢. Ultieme stereo ervaring, in een nog kleinere verpakking!

Met de X-mini࢑ž¢ Max v1.1 Capsule Speaker࢑ž¢ is het de professionals van XM-I gelukt om met een nog speaker diameter van slechts 36 mm een uitermate behoorlijk volume, zonder enige vervorming, mogelijk te maken. De X-mini Max v1.1 kan een volume en bas leveren van een speaker met meer dan tien keer zijn fysieke grootte.

Deze nieuw gestylde en nog kleinere stereo speaker beschikt evenals de iets grotere X-mini Max II stereo speaker over de kenmerkende eigenschappen zoals bijvoorbeeld, het modulaire Buddy-Jack࢑ž¢ systeem en het gepatenteerde Bass Xpansion System࢑ž¢ (BXS࢑ž¢). Evenals de X-mini Max II beschikt deze speaker ook over de volumeregeling via USB-audio-kabel en schuine driver.
Natuurlijk heeft deze innovatieve Speaker ook het bekende accordeonachtige mechaniek waarmee de resonantie van een ware subwoofer nagebootst wordt. Hierdoor kunt u ook bij deze uitvoering van een perfecte diepe bastoon genieten.

Doordat elke speaker over een ingebouwde en oplaadbare batterijen met aparte printplaat beschikt, kan elke luidspreker ook als een mono luidspreker gebruikt worden. De hoogwaardige en herlaadbare batterijen zorgen hierbij voor 12 uur puur stereo luisterplezier.

Met de X-mini࢑ž¢ Max v1.1 Capsule Speaker࢑ž¢ heeft XMI Pte Ltd wederom voldaan aan zijn doelstelling voor het creëren van multimedia-apparaten die de belangrijkste trends in de Digital Lifestyle Technology volgen.

Voor meer informatie over de producten van XM-I, detailhandelaars en onlineshops bezoek de website http://www.xmini.nl