(Persbericht) ikwilvanmijnautoaf.nl heeft een nieuwe website gelanceerd waarop autos te koop worden gevraagd. Deze website is een doorontwikkeling van ikwilvanmijnautoaf.nl en is specifiek gericht op autobezitters die op zoek zijn naar een autobedrijf dat auto's te koop vraagt.

Nieuwe Auto's gevraagd website
Deze nieuwe website, AlleAutosTeKoopGevraagd.nl is geoptimaliseerd voor zoekopdrachten naar autobedrijven die auto's te koop vragen. De belangrijkste onderdelen van de website zijn de nieuwsberichten, de mogelijkheid om de auto aan te melden voor verkoop met behulp van een kentekenkoppeling en de mogelijkheid de auto te verkopen zonder een bekend Nederlands kenteken.

300.000 auto's getaxeerd
Onlangs werd de champagne losgetrokken op het kantoor van ikwilvanmijnautoaf.nl. Op deze en de andere aangesloten websites werd onlangs de 300 duizendste auto ter taxatie aangeboden. Dit enorme succes is mede te danken aan de ruim 1.572 autobedrijven die auto's te koop vragen via deze website, de radio en tv campagnes die recent zijn gevoerd.

ikwilvanmijnautoaf.nl ervaringen
Aan het woord de heer Stevens van AlleAutosTeKoopGevraagd.nl: "We zijn ontzettend blij dat onze manier van gebruikte auto's verkopen zo ontzettend goed aanslaat. We vragen de consumenten naar hun ervaringen over de auto verkopen sites en deze zijn razend enthousiast en zorgen er ook voor dat familie en vrienden de sites gaan gebruiken om hun gebruikte auto te verkopen. Meer dan 90% zou onze dienstverlening aanraden aan kennissen."