ITP Document Platform gekoppeld met Microsoft Dynamics CRM
 
Hilversum/Nijmegen, 20 mei 2008 - CRM Resultants, leverancier van CRM-oplossingen voor financiële dienstverleners, en Aia Software, leverancier van het ITP Document Platform, zijn er in geslaagd Microsoft Dynamics CRM te koppelen aan het ITP Document Platform. Beide organisaties zijn Microsoft Gold Certified en actief in de wereld van de financiële dienstverlening. De ontwikkelde koppeling is het antwoord op de uitdaging die vele financiële dienstverleners dagelijks ondervinden op het gebied van klantcommunicatie. Door het ITP Document Platform te integreren in het door CRM Resultants specifiek voor de financiële dienstverleners ontwikkelde CRM template, is er nu een snelle en pasklare oplossing voorhanden: het juiste document, met de juiste tekst, in de juiste opmaak, naar de juiste persoon.

Deze oplossing, ontwikkeld op basis van Microsoft technologie, bestaat uit een combinatie van Microsoft Dynamics CRM for Finance, SharePoint 2007 en het ITP Document Platform van Aia Software. Hiermee is het mogelijk om relevante persoonsgegevens te koppelen aan documenten, die zowel voor grote batchmailings als voor gepersonaliseerde één-op-één communicatie gebruikt kunnen worden. Toepassingen zijn onder meer het afhandelen van klachten, het op maat toesturen van informatie vanuit een campagne of het kunnen verwerken van grote hoeveelheden gegevens bij aanpassingen in polisvoorwaarden.
 
Het ITP Document Platform ondersteunt medewerkers bij het maken van persoonlijke bedrijfskritische documenten. Met ITP is de business nu zelf in staat om veranderingen in de content van documenten door te voeren in een door IT gecontroleerde omgeving.
 
Aia Software en CRM Resultants tonen hun gezamenlijke oplossing tijdens het CRM Innovation Event, dat op 22 mei in het Musis Sacrum te Arnhem wordt gehouden.
 
---------------------------------------
 
Over CRM Resultants:
CRM Resultants is synoniem met Microsoft Dynamics CRM, momenteel het snelst groeiende CRM systeem. CRM Resultants heeft specifiek voor financiële dienstverleners de oplossing CRM for Finance ontwikkeld. CRM Resultants ondersteunt alle fases van een implementatie: van het bepalen van de functionele scope, het optimaliseren van bestaande business processen tot en met de technische installatie, training en support. www.crm-resultants.nl
 
 
 
Over Aia Software:
Aia Software is een toonaangevende wereldwijde leverancier van document oplossingen. Het ITP Document Platform ondersteunt medewerkers bij het maken van relevante en persoonlijke bedrijfskritische documenten. Meer dan 800 organisaties gebruiken ITP als één geïntegreerde oplossing voor het automatisch produceren van grote aantallen standaarddocumenten, het individueel samenstellen van verfijnde correspondentie aan de hand van tekstbouwstenen of het dynamisch invullen van formulieren. ITP sluit naadloos aan bij bedrijfsapplicaties. Aia Software is een volledig zelfstandig bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Zwitserland en Australië.
www.aia-itp.com
 
Voor meer informatie:
Marcommit PR
Yvonne Fisscher
035-58 22 730