(Persbericht) Met NUU MiniKey hebben iPhone4 gebruikers de beschikking over een stijlvolle en op maat gemaakte beschermende hoes, welke een gebruiksvriendelijk toetsenbord herbergt. NUU MiniKey stelt gebruikers in staat om razendsnel teksten en berichten te typen. Dit hardware matige toetsenbord is uitgerust met een interne batterij en bluetooth functionaliteit en vormt het ultieme alternatief voor het onscreen toetsenbord van een iPhone. Bovendien heeft de gebruiker het volledige scherm tot zijn beschikking nu de noodzaak van het on screen
(soft) toetsenbord geëlimineerd kan worden.

Nuu MiniKey Bluetooth Toetsenbord iPhone4

Voordelen van het gebruik van NUU MiniKey
Met NUU MiniKey halen iPhone bezitters het maximale uit hun iPhone4 of het nu gaat om privà© of zakelijk gebruik. De voordelen van MiniKey ten opzichte van het on screen toetsenbord zijn als volgt samen te vatten:
à¢â‚¬¢ Razendsnel typen, ideaal voor bloggen, mailen of SMS-sen.
à¢â‚¬¢ Groter scherm, de display van de iPhone verliest door het gebruik van MiniKey geen ruimte meer door het onscreen toetsenbord.
à¢â‚¬¢ Eenvoudigere navigatie door middel van de gebruiksvriendelijke navigatie toetsen op het NUU toetsenbord. Er kan sneller genavigeerd worden binnen een compositie.
à¢â‚¬¢ Snel vinden en typen van symbolen.

Unieke eigenschappen van NUU Minikey
Naast het feit dat MiniKey uit hoogwaardige componenten vervaardigd is, beschikt dit toetenbord over een aantal unieke kenmerken, welke als volgt beschreven kunnen worden:
à¢â‚¬¢ Heldere backlight, ideaal voor het typen van teksten in minder goed verlichte omstandigheden.
à¢â‚¬¢ Slimme Commando toets die gebruikers in staat stelt om snelkoppelingen te bewerken. Zoals bijvoorbeeld knippen & plakken. Teksten kunnen eenvoudig geselecteerd en bewerkt worden.
à¢â‚¬¢ Een eenvoudig toegankelijke wisselknop biedt gebruikers de gelegenheid om snel te wisselen tussen NUU MiniKey en het on screen toetsenbord, ongeacht of het toetsenbord in opengeschoven of in gesloten staat verkeerd.
à¢â‚¬¢ De hoes waarin de iPhone geplaatst wordt bevat signaalsterkte behoudende technologie.
à¢â‚¬¢ Compact, stijlvol en representatief ontwerp in QWERTY layout.

Over NUU brand
NUU is een kwaliteit gedreven consumenten producten merk. Men stelt zich ten doel om innovatieve en functionele producten te voeren met een grote mate van gebruiksgemak. De organisatie legt zich toe op het maken van significante stappen op het gebied van research en ontwerp in combinatie met het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Deze werkwijze staat garant voor een product portfolio van unieke en hoogwaardige Smartphone accessoires.

De NUU MiniKey is in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Distributeurs DigiTrading en MCC Nederland. De adviesprijsprijs bedraagt € 69,00 (incl. btw). Meer informatie over het apparaat is te verkrijgen via: www.digitrading.nl, www.mccnederland.nl of www.nuubrand.com

Noot voor de redactie: Voor meer informatie over dit artikel en de NUU MiniKey kunt u contact opnemen met DigiTrading per e-mail: [email protected] © '07 DigiTrading.nl. All rights reserved.