(Persbericht)

Na een aantal jaren als uitvaartverzorger bij een uitvaartonderneming in dienst te zijn geweest, besloot Joke Dubbelt in 2004 om een eigen bedrijf te starten. Deze stap heeft zij gemaakt, in de overtuiging dat een kleine en betrokken ondernemer, met een persoonlijke benadering, elke uitvaart een meerwaarde kan bieden.

Haar gedegen opleiding, in combinatie met de benodigde mensen- en vakkennis, opgedane werk- en levenservaring kwamen haar hierbij bijzonder goed van pas. Nuvema ziet dan in Joke Dubbelt een goede aanvulling op het leveren van maatwerk in het gebied Capelle aan den IJssel.

Samenwerking
Joke Dubbelt zegt over de samenwerking met Nuvema het volgende:
J.D. Dubbelt Uitvaartverzorging brengt op een eerlijke, transparante en persoonlijke wijze ieders uitvaartwensen in kaart. Een werkwijze die overeenkomt met die van Nuvema. Met deze kernwaarden in gedachte en veel respect en rekeninghoudend met ´de wensen´, zullen zowel Joke Dubbelt als Nuvema Uitvaartverzekering ervoor zorgen dat, als de tijd gekomen is, alle uitvaartwensen worden waargemaakt. Een werkwijze die in de regio Capelle aan den IJssel niet overbodig zal zijn. Joke Dubbelt ziet de samenwerking dan ook met vertrouwen tegemoet.