(Persbericht) Oestermeisjes in trek bij SAIL 2010
Oestermeisje serveert komend weekend 5.000 oesters op SAIL 2010

Amsterdam, 17 augustus 2010 Twee dagen voor de start van SAIL 2010 (19 tot en met 23 augustus) blijken de oesters van Oestermeisje zeer populair. Waar het in de gouden eeuw nog draaide om stokvis en rum, kiezen de organisatoren van de diverse vip-locaties 400 jaar later massaal voor oesters met Champagne. Oestermeisje uit Amsterdam staat in de startblokken om met tientallen meiden de Sail Amsterdam genodigden van een ´a la minute‘˜ geopende oester te voorzien.

Vooral op donderdag (de openingsdag) en zaterdag verwacht men grote drukte en zullen de meeste oesters uitgedeeld worden aan de vele genodigden op de vele prachtige locaties met uitzicht op het IJ maar ook kleinere prive schepen. Oestermeisje werkt voor verschillende opdrachtgevers om de gasten op een professionele manier te verzorgen zoals SAIL 2010, Fastnet Netherlands, ADYEN, Loyalty lab, Rederij de Nederlanden en diverse bekende cateraars. Naast de oesters biedt Oestermeisje ook op SAIL 2010 andere concepten zoals Macaronmeisje, Champagnemeisje, Pata Negra meisje en Sushimeisje. Bij al deze services wordt de gast gecharmeerd door een combinatie van versheid, show en persoonlijke aandacht.

Over Oestermeisje
Topproducten in combinatie met spontane, getrainde en hardwerkende meisjes die op originele wijze gasten voorzien van bijzondere catering. Indien gewenst kan Oestermeisje catering combineren met de kennis van haar à¢â‚¬Å“zusjesà¢â‚¬ die producten voor fijnproevers op een aantrekkelijke manier vers presenteren en serveren. Zij aan zij zullen de dames gasten verleiden tot het proeven van de meest heerlijke hapjes die er zijn: oesters en champagne, kaviaar, sushi, pata negra of macarons. Kortom; of het nu gaat om een opening, familiereà¼nie, een bruiloft, honderd of tienduizend gasten, Oestermeisje laat iedereen culinair genieten.

(Niet voor publicatie)
Voor meer informatie over dit bericht:
HarverPro
Robert Verhoeven
[email protected]
Tel: 0348-560731