Burgemeester van Laren opent supermodern kantoorpand van Kadenza
 
Laren, 16 april 2008 – Kadenza, specialist op het gebied van Enterprise Intelligence, heeft op 11 april het nieuwe kantoorpand aan de Eemnesserweg 55 te Laren officieel laten openen door de Burgemeester van Laren, de heer drs. Elbert Roest.  De burgemeester was onder de indruk van de prachtige plek, op de grens tussen Laren, Blaricum en Eemnes, waar het supermoderne pand gevestigd is en sprak zich verheugd uit over het behoud van Kadenza als bedrijf in de gemeente Laren.

Erik Leene, directeur van Kadenza: “Dit nieuwe kantoorpand betekent een enorme stap voor ons. Toen wij vier jaar geleden met Kadenza begonnen aan de Maliebaan te Utrecht, hadden wij niet durven dromen van dit prachtige resultaat. Wij hebben dit pand met veel zorg uitgezocht en met hulp van VJG architecten ingericht. Daarbij stond de filosofie voorop dat onze medewerkers hier een plek moesten hebben om met plezier te werken. Het moest de uitstraling van een sfeervolle werkruimte hebben in combinatie met de faciliteiten van een ultramodern kantoorpand. Gezien de reacties die wij hebben gekregen zijn wij hierin zeker geslaagd. Wij hopen dan ook vanuit deze basis door te groeien naar ruim 100 medewerkers in de nabije toekomst.”
 
----------------------------------------------------------------
 
Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van de opening door de Burgemeester van Laren van het nieuwe bedrijfspand van Kadenza
 
Over Kadenza
Kadenza is specialist op het gebied van Enterprise Intelligence. Kadenza levert oplossingen voor ondernemingen die over optimale bedrijfsinformatie willen beschikken om hun strategie, processen en resultaten te verbeteren. Kadenza ontsluit alle in de onderneming aanwezige informatie. Door de combinatie van IT-expertise en ervaring in bedrijfsvoering en -processen levert Kadenza een meetbare bijdrage aan het succes van ondernemingen. Kadenza werkt aan vele projecten bij toonaangevende ondernemingen in Nederland, verdeeld over diverse branches: finance, telecom, retail, transport, vastgoed en bestuursorganen binnen de overheid. Kadenza is gevestigd in Laren (NH) en heeft 80 ervaren consultants in dienst. Meer informatie: www.kadenza.nl.
 
Meer informatie:
Marcommit PR
Yvonne Fisscher
035 582 27 30