Amsterdam 2 oktober 2008 Offixs bedient het midden- en kleinbedrijf van moderne ICT diensten, waardoor de ondernemer van nu altijd en overal toegang heeft tot zijn bedrijfsinformatie en alle vormen van communicatie. Zelfs vanachter een pc vanaf het vakantieadres blijven de voorzieningen hetzelfde als op kantoor.

De ANWB roept alle filerijders van Nederland op om op 9 oktober hun werk- en reispatroon aan te passen. Met zijn allen in de trein is geen optie. Een virtuele werkomgeving van Offixs wel.

Het uitwisselen en delen van informatie is onlosmakelijk met samenwerken verbonden. Elkaar informeren en raadplegen. Input van de à©à©n gebruiken en toepassen in het product van de ander. Het uitwisselen en delen van informatie is eigenlijk de kern waar het bij samenwerken om gaat. Veelal gaat daar fysieke aanwezigheid mee gepaard. Een overleg, een vergadering of brainstorm, waarbij de directe input van of interactie tussen deelnemers essentieel is. Vaak is fysieke aanwezigheid echter geen noodzaak en is het meer uit gewoonte dat we in de auto stappen, dan dat het echt nodig is. Als we daar langer over nadenken stuiten we bijna op een maatschappelijk vraagstuk. Waarom niet even thuis blijven werken en vertrekken na de spits in plaats van aan te schuiven op de A2?

Er blijkt meer voordeel te behalen dan alleen verminderde irritatie over fileleed: efficiënter en effectiever (samen)werken en de tijd- en geldbesparing liggen in het verschiet. De heilige graal is de inzet van moderne ICT middelen. En het meest verrassende is dat deze werkwijze voor elke onderneming binnen handbereik is, van groot tot klein, met en zonder een ICT budget.

17% Van de deelnemers aan de ANWB filevrije dag geeft aan dat ze thuis gaan werken. Volg het voorbeeld en neem contact op met Offixs op telefoonnummer 020 716 3560 en ontdek de zorgeloze ICT van Offixs.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular