Onderhoudslader.nl is toegelaten tot de ledenlijst van Stichting Webshop Keurmerk. De toelating vereist een webshop die voldoet aan de voorwaarden zoals gesteld door de wet en deze stichting. Wij voldoen ruimschoots aan deze voorwaarden (evenals aan de voorwaarden die de andere bekende keurmerken stellen). Wij mogen vanaf heden het logo van de Stichting voeren op onze websites.

Wij hebben gekozen voor een lidmaatschap bij de Stichting Webshop Keurmerk omdat deze stichting door Consuwijzer als meest betrouwbare en volledig onafhankelijk keurmerk aangewezen is. Consuwijzer is het platform van de overheid voor praktisch advies over de rechten van een consument. Het vertrouwen van de overheid in de stichting is voor ons de reden geweest om te kiezen voor dit keurmerk.

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dà© brancheorganisatie en hà©t Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die de producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

Website: http://www.onderhoudslader.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular