(Persbericht) Ondernemers leren milieubewust rijden op het TT Circuit Assen

Wie zou er nu niet met een echte Porsche een ritje willen maken op het TT Circuit Assen? Op 21 oktober krijgen zo‘˜n 100 ondernemers, bestuurders en professionals uit het onderwijs uit Noord Nederland die kans als ze op de TT Circuit Assen bij elkaar komen voor een middagje Energie, Innovatie en Duurzaamheid. De bijeenkomst wordt georganiseerd door De Maatschappij, de oudste netwerkorganisatie in Nederland.

Porsche Cayenne Hybrid
Nee, het wordt geen wedstrijd wie het snelst is. Duurzaamheid, dat is het thema. De deelnemers worden ingewijd in de theorie van de nieuwste duurzaamheidsconcepten in de automotive industrie. Daarna staan er 25 energiezuinige auto‘˜s klaar, VW‘˜s, Audi‘˜s, SEAT‘˜s en zelfs een heuse Porsche Cayenne Hybrid. En dan is het instappen en wegwezen om onder professionele begeleiding op het TT Circuit Assen de fijne kneepjes van Het Nieuwe Rijden te leren.

Out-of-the-box
De Maatschappij, die dit evenement organiseert, bestaat al sinds 1777 en heeft een duidelijke maatschappelijke functie. Doelstelling is het stimuleren van een meer ondernemende samenleving door goede ondernemers en bestuurders, maar ook professionals uit het onderwijs te helpen ´out-of-the-box‘˜ te opereren. Contact met geëngageerde, gelijkgezinde mensen uit allerlei sectoren van de samenleving maakt maatschappelijke problematiek bespreekbaar en levert zo een bijdrage aan het oplossen ervan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer G. van der Tang van De Maatschappij. Jan Nassaustraat 75, 2596 BP Den Haag. Tel: (070) 314 1940. Fax (070) 324 75 15. Email: [email protected] of mail naar [email protected]