(Persbericht) Middels een runforcharity actie gaat Onetomarket haar klanten, online marketing bekenden, vrienden, familie en een ieder die zich geroepen voelt aansporen te doneren voor Serious Request 2010, die zich inzetten voor het Rode Kruis en dit jaar in het bijzonder voor kinderen die het slachtoffer zijn van Aids. Onetomarket doneert als initiële donatie € 1.000,-
De medewerkers van Onetomarket gaan op donderdag 23 december hardlopend middels een estafette het gedoneerde bedrag vanuit Arnhem naar Eindhoven brengen. Iedere werknemer zal een aantal kilometers afleggen. Het donatiebedrag kan toegekend worden aan een favoriete loper. Van de loper die gemiddeld het snelst loopt over de af te leggen afstand zal het ingelegde bedrag worden verdubbeld door Onetomarket. Zodra er een bedrag van € 10.000,- is opgehaald zal Onetomarket nogmaals € 1.000,- doneren.
Op de website www.runforcharity.nl kan gedoneerd worden. Tevens kan er op de website bijgehouden worden hoeveel er al gedoneerd is, wie de favoriete loper is en op donderdag 23 december zal de hele run live te zien zijn.
Om de stille slachtoffers van HIV een steun in de rug te geven is uw hulp dan ook van belang. Als Onetomarket zullen we uw steun waarderen en maximaliseren. Indien u een onderneming bent en doneert zal tevens uw logo vertoond worden op de actiepagina.

Voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Onetomarket B.V.
Dhr. T. Lentjes
Telefoonnummer: 026-3521870
E-mail: t.lentjes[email protected]
website: www.runforcharity.nl en www.onetomarket.nl

Onetomarket B.V., Nieuwe Stationsstraat 10, 6811 KS Arnhem, telefoon 026-3521870