’s-Hertogenbosch – Sinds kort is er voor vrouwen dé digitale uitkomst op het gebied van beautyproducten. Op de website www.choosebeauty.nl kunnen vrouwen beautyproducten met elkaar vergelijken en beoordelingen van andere vrouwen lezen. Dat maakt de zoektocht naar het juiste beautyproduct een stuk makkelijker. De 26-jarige Daphne Heltzel is erg blij met deze uitkomst: “Wanneer ik nu last heb van zwakke of gespleten nagels weet ik tenminste welke producten ik wel en niet moet gebruiken. Erg handig om de tips van anderen te kunnen lezen. En omdat het allemaal op één website kan, bespaart het ook nog tijd.”

www.choosebeauty.nl

De producten op de website van Choosebeauty worden beoordeeld door experts; vrouwen die in het dagelijks leven de producten zelf gebruiken. Iedereen kan beoordelingen geven op de site. Naast producten vergelijken zijn er ook tips te lezen op de site die bijdragen aan een mooi uiterlijk. Zo helpt Choosebeauty iedere vrouw om er op haar mooist uit zien.

 

Betrouwbare beoordelingen

Vergelijkingssites waren de laatste tijd veel in het nieuws omdat men zich afvroeg of de beoordelingen wel van de gebruikers zelf zijn of van leveranciers. Choosebeauty heeft hier een oplossing voor; op de website kun je precies zien welke beoordelingen een persoon nog meer heeft gegeven. Daarnaast kan er ook maar één beoordeling per persoon per product worden gegeven en worden alle beoordelingen gecontroleerd voordat ze op de site vermeld worden.