Reuver, 10 april 2009

De MyFile is een uniek concept van Jalema waarmee online een eigen map ontworpen kan worden middels een speciale mappenconfigurator. Jalema introduceert deze nieuwe tool op de website www.ontwerpjeeigenmap.nl.

De basis bestaat uit een stevige map met tabbladen en een omslag uit slijtvast kunststof (polypropeen). De omslag is voorzien van een insteek waar een A4à¢â‚¬vel ingestoken kan worden. De bezoeker kiest zelf de uitvoering van de map, de kleur van het karton, het aantal tabbladen en de kleur van de elastieken. De configurator maakt het tevens mogelijk om online een eigen voorblad te ontwerpen voor in de map, zodat de map een geheel eigen uitstraling krijgt.

Kleine aantallen
De MyFile is geschikt voor het bewaren en organiseren van papieren, handouts, verslagen, presentaties en andere documenten. Ideaal voor vergaderingen, conferenties, presentaties, seminars, studenten en verenigingen. De MyFile kan via www.ontwerpjeigenmap.nl ontworpen en besteld worden vanaf slechts 5 stuks.

Nieuwe markt
´Wij willen met de MyFile een nieuwe markt betreden, waarmee we ons richten op zowel de zakelijke en particuliere markt. Jalema is specialist in het produceren van speciale mappen, maar dan voornamelijk grote aantallen. Met de MyFile maken we de kwaliteitsmappen van Jalema ook toegankelijk voor de gebruiker die kleinere aantallen wenst´, licht Frank Demarteau, adjunctà¢â‚¬directeur Commercie, toe.

Samenwerking kantoorvakhandel
Jalema biedt de kantoorvakhandel ook de mogelijkheid om zich te onderscheiden met de mappenconfigurator. Desgewenst kan deze aangepast worden aan de huisstijl van een vakhandel, zodat het een geïntegreerd onderdeel wordt van hun eigen website.

Over Jalema
Jalema is een familiebedrijf dat sinds de oprichting in 1947 uitgegroeid is tot à©à©n van de grootste producenten van professionele archiefsystemen in Europa. Jalema ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve en duurzame producten en diensten die alles te maken hebben met opbergen en terugvinden van documenten en het organiseren van de werkplek. De Jalema mappen worden geproduceerd uit karton dat voldoet aan het PEFCà¢â‚¬keurmerk en de internationale norm ISO 9706. Kijk voor meer informatie op de website: www.jalema.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular