(Persbericht) Online ergonomisch advies nu bij Backshop.nl

Schiedam, 17 november 2010.De nieuwe website van Backshop Healthy Computing beschikt nu over online oplossingen voor ergonomische vraagstukken. De afgelopen maanden is door het Backshop team en bewegingswetenschappers hard gewerkt om de nieuwe website in te vullen met een compleet assortiment. Met deze website zijn arbo-coordinatoren en computergebruikers nu zelf in staat om online, via de Ergowijzer, om passende preventieve en curatieve oplossingen te vinden om gezond en veilig aan de computer te werken. Backshop is marktleider op dit gebied en biedt haar diensten en producten aan via catalogi, workshops, dealers, ergo adviseurs en nu ook via een interactieve website.

Gelijktijdig introduceert Backshop tal van nieuw hardware en ergonomische accessoires.
Zo is er de verticale draadloze Stress Relieving Mouse die geschikt is voor kleinere handen en spierspanningverlagend werkt; de nieuwe Rollermouse Free 2, de nieuwe Bobby2 verstelbare notebook/IBook standaard en een nieuwe verstelbare monitorverhoger.

Backshop, die inmiddels haar vleugels heeft uitgeslagen, naar tal van andere landen, staat bekend als specialist op het gebied van gezond en veilig beeldschermwerken. Voor meer informatie over Backshop, unieke instructievideo‘˜s en haar producten gaat u naar de nieuwe site www.backshop.nl