Keulen, november 2007
Pixum heeft de 419e plaats behaald in de Deloitte Fast 500 EMEA,
de lijst van 500 snelst groeiende technologiebedrijven in Europa, het Midden Oosten en Afrika.
De Technology Fast 500 ranglijst is samengesteld op basis van de verschillende Deloitte EMEA Fast 50 programma’s, die jaarlijks plaats vinden in 21 landen. In Duitsland heeft Pixum onder de "Fast 50" de 35e plaats behaald.

De lijst werd op maandag 26 november bekendgemaakt tijdens de award ceremony die dit jaar in Londen plaatsvond. De criteria voor deelname aan de Fast 50 / Fast 500 verkiezing zijn in alle landen hetzelfde. De Fast 500 Europa genomineerden werden in oktober 2007 bekendgemaakt en gehuldigd tijdens de Fast 500 Award Ceremony die in november 2007 plaats gevonden heeft.
Pixum maakt sinds de oprichting in 2000 een continue omzetgroei door en heeft zich ontwikkeld tot één van de europese marktleiders in online fotoservice. "De doorlopende groei van onze omzet is een blijk van waardering voor de hoge kwaliteit van onze producten en serviceverlening," aldus Albert Schimmel, Country Manager Benelux bij Pixum. De sterke omzetgroei heeft zich in 2007 onverminderd voortgezet voor het zevende achtereenvolgende jaar.
Pixum biedt momenteel haar fotoservice aan c.a. 1.3 miljoen geregistreerde gebruikers, 60% uit Duitsland en c.a. 40% uit de rest van Europe. Via www.pixum.com, biedt het bedrijf haar service in acht verschillende talen aan: engels, duits, nederlands,frans, deens, italiaans, spaans en portugees.
De Deloitte Technology Fast 500 EMEA erkent snelgroeiende technologiebedrijven in uiteenlopende technische takken van sport. Van webtechnologie tot biochemie.
Meer informatie over Pixum zijn beschikbaar via www.pixum.nl
Over Pixum
=======================================================
Het beste voor digitale foto's!
Met meer dan 1,3 miljoen leden is Pixum één van de leidinggevende en meest populaire aanbieders van online fotoservices in Europa. Geen andere online fotoservice werd zo vaak en zo positief in landelijke en internationale media beoordeeld als Pixum. De meervoudige testwinnaar overtuigt met een veelzijdig dienstenpakket zoals het professionele afdrukken van digitale foto’s op echt fotopapier, fotoboeken en fotocadeaus.Pixum biedt haar klanten tevens 1 GB opslagruimte gratis voor het beheer van online fotoalbums. Via www.pixum.com biedt Pixum haar services aan in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Portugees en levert naar alle Europese landen.