(Persbericht) Online kerstpakket

Online kerstpakket bestellen

Met kerst is het weer tijd om uw medewerkers en relaties te bedanken voor hun vertrouwen en inzet van het afgelopen jaar. Wellicht heeft u weinig tijd voor het uitkiezen van een geschikt kerstpakket. Daarom biedt De Kerstpakketspecialist.nl online kerstgeschenken aan.

Tijd = geld!

In deze tijd van snelle communicatie komt het clichà© steeds vaker voor: ´tijd = geld‘˜ en iedereen heeft het druk. Wilt u ook efficiënter met uw tijd omgaan? Bij De Kerstpakketspecialist.nl kunt u online een kerstpakket bekijken en een offerte aanvragen.

Online kerstpakket: de mogelijkheden

Als totaalleverancier met jarenlange ervaring en een zeer ruim assortiment biedt De Kerstpakketspecialist.nl online kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Bij De Kerstpakketspecialist.nl kunt u zelf een online kerstpakket op maat samenstellen en bestellen, geheel naar uw wensen en verwachtingen. De Kerstpakketspecialist.nl biedt u ook de mogelijkheid om uw medewerkers zelf een online kerstpakket te laten kiezen. Dat kan met Xkado. Wanneer iedereen zelf zijn cadeautje uit kan kiezen is iedereen tevreden!

Kunt u bij De Kerstpakketspecialist.nl niet bestellen wat u zocht?

Omdat De Kerstpakketspecialist.nl haar naam graag eer aan doet, kunt u bij ons ook zelf uw kerstpakket samenstellen of customizen. Zelf een kerstpakket samenstellen geeft u de mogelijkheid uw kerstpakket een stuk persoonlijker te maken. Een geheel custom pakket, geheel naar uw wensen samengesteld, geeft uw kerstpakket net dat extra tintje. Al vanaf 60 stuks kunt u bij ons een uniek online kerstpakket bestellen die passen bij uw doelgroep of uw personeel.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Graag nodigen we u dan uit om een bezoek te brengen aan onze showroom, zodat à©à©n van onze specialisten samen met u kan kijken naar uw ideeën om zo tot een passende oplossing te komen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact op met à©à©n van onze specialisten.

Lees dit artikel op onze eigen website:
http://www.dekerstpakketspecialist.nl/nieuws/DU1173_Online_kerstpakket.aspx

Bel: 0416-671777 www: dekerstpakketspecialist.nl