(Persbericht) NAARDEN In opdracht van de eigenaren veilt Zadelhoff Auctions online twee luxe appartementen. De veiling sluit 15 december a.s. om 16.00 uur. ´Vooral de kopers zijn in het voordeel‘˜, stelt John van Zadelhoff. ´De biedingen zijn online te volgen op internet en de startprijzen liggen ruim onder de marktwaarde. Bovendien zijn er geen bijkomende kosten zoals overdrachtbelasting, veiling- en notariskosten.‘˜

Betrouwbaar en transparant
´Net als bij de traditionele manier van verkopen, komt de koopovereenkomst pas tot stand bij het tekenen door koper en verkoper‘˜, stelt Van Zadelhoff. ´ En de particuliere koper heeft vanzelfsprekend ook na het tekenen van de koopovereenkomst nog recht op de wettelijke drie dagen bedenktijd en het financieringsvoorbehoud. Er is een officiële en onafhankelijke veilingnotaris die het hele proces begeleid.‘˜

De positie van de koper is net zo zeker als bij een traditionele manier van kopen en verkopen. Het enige verschil is dat iedereen de biedingen online kan volgen. ´Het risico dat iemand het hoogste bod uitbrengt en er later achterkomt dat de nummer twee tienduizenden euro‘˜s minder heeft geboden, is bij deze online veiling uitgesloten.‘˜ Potentiële kopers kunnen zich via de site www.zadelhoff-auctions.com registreren en vervolgens meebieden.

Driekamer appartement Hilversum
Het appartement in Hilversum maakt deel uit van Palace Residence aan de ‘˜s Gravenlandseweg 86. ´Het gaat om een appartement op de begane grond van 115 m2 groot. Aan de achterzijde heeft de woonkamer een royaal terras met uitzicht over de binnentuin van het complex. Er is een tweede, kleiner, terras aan de voorzijde.‘˜ De appartementen van Palace Residence bieden veel extra's' , weet Van Zadelhoff. ´Zo is er een biljartkamer en een jeu de boules baan voor algemeen gebruik en als de bewoners bezoek krijgen, kunnen zij extra logeerruimte huren in het complex. En er is een huismeester. Bijzonder aan het appartement op de begane grond is dat het direct toegankelijk is via een eigen ingang vanaf de zijkant van het complex.‘˜ Het startbod voor het appartement ligt op € 222.000. De samenwerkende makelaar is Dorenbos | Ras (www.dorenbosrasch.nl).

Luxe urban villa Naarden
De villa in Naarden maakt deel uit van ´Buitenplaats Naarden‘˜, ontwikkeld onder supervisie van Jan des Bouvrie, en ligt in het Naarderbos. Aan de voorzijde heeft men vrij uitzicht over het Gooimeer. De achterzijde biedt uitzicht op de 18-holes golfbaan. ´Luxe, ruimte en rust geven de bewoners van de drie villa‘˜s het hele jaar door een vakantiegevoel‘˜, stelt Van Zadelhoff. De villa die nu te koop wordt aangeboden ligt op de parterre en heeft een woonoppervlakte van 115 m2. De slaapkamer heeft aansluitend een badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. ´Wat deze villa, afgezien van de locatie, echt bijzonder maakt, is het terras dat grenst aan de woonkamer en de keuken. Het is 69 m2 groot, half overdekt en verwarmd en kijkt uit over de golfbaan. Ook bijzonder zijn de plafondhoogte van 2,85 meter en de plafondhoge raampartijen met vanzelfsprekend twee schuifpuien.‘˜ Het startbod voor de villa ligt op € 450.000. De samenwerkende makelaar is Voorma en Walch (www.voorma-walch.nl).

Vrijwillige verkoop
In beide gevallen gaat het om vrijwillige verkoop. ´Het appartement in Hilversum wordt door de erven van de overleden bewoner aangeboden‘˜, vertelt Van Zadelhoff. ´De veiling biedt hen de kans deze vervelende periode snel af te sluiten. Het appartement in Naarden veilen wij in opdracht van de projectontwikkelaar. Het gaat om een spiksplinternieuwe villa. Vanwege de moeilijke situatie op de woningmarkt heeft de eigenaar besloten de villa te laten veilen.‘˜

Kijkdagen
Net als bij een à¢â‚¬Å“gewoneà¢â‚¬ verkoop is het mogelijk de panden vooraf te bezichtigen. De luxe villa in Naarden is opengesteld op vrijdag 9 december van 15.00 tot 17.00 uur. Het appartement in Palace Residence te Hilversum kan worden bezocht op vrijdag 9 december van 14.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie
Informatie over de appartementen en over de veiling is te vinden op de website van www.zadelhoff-auctions.com. Via deze site kan ook het verloop van de veiling online worden gevolgd.

Informatie voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met John van Zadelhoff, telefoon 06 3041 9161, e-mail [email protected] Zie ook de website www.zadelhoff-auctions.com

Bij dit persbericht treft u aan:

Foto Driekamer appartement Hilversum
Foto Luxe urban villa Naarden

Deze foto‘˜s worden u ter beschikking gesteld door Zadelhoff Auctions en zijn vrij van rechten te gebruiken bij plaatsing van het persbericht en/of een artikel naar aanleiding van dit persbericht.