Als uitvinder van de Flexipan soepele bakvormen is Guy Demarle bij uitstek de specialist voor het vervaardigen van soepele bakvormen en keukenaccessoires. De professionelen van de keuken en van het banketbakken hebben zich door de kwaliteit van deze producten, vervaardigd uit glasdraad en voedingssilicone, laten bekoren. . Ontdek ze door in onze online interactieve catalogus (http://nl.guy-demarle.be/) te bladeren of tijdens een Culinaire Workshop.

Dank zij regelmatige innovaties stelt Guy Demarle u producten ter beschikking die steeds beter aan uw behoeftes in de keuken aangepast zijn. In de gloednieuwe online catalogus kunt u het volledig flexipan gamma ontdekken of herontdekken, van cake- en taart- tot savarinvormen, rond of vierkant, van uitzonderlijke kwaliteit, niet klevend en zeer soepel wat een eenvoudige ontvorming en gemakkelijk onderhoud in de hand werkt. U vindt er ook bakplaten voor individuele gebakjes, bakvormen voor lepeltjes, muffins, madeleines of taartjes. In deze nieuwe catalogus treft u eveneens een bakplaat met visvormpjes dat zowel groot en klein kan vermaken, een quatre-quarts vorm, en minibavarois voor het vervaardigen van elegante en smaakvolle gebakjes.

De gamma‘˜s Silpain en Silform, erkend door de professionelen van het brood als ideaal materiaal dank zij zijn gaatjesstructuur om er degen in te doen rijzen en korstbrood in te bakken, loont eveneens de moeite. Ter vervollediging van zijn gamma heeft Guy Demarle tevens een set kookpotten en -pannen in inox 18/10, met driedubbele bodem, antikleef braadpannen, messen van professionele kwaliteit en een ganse reeks van keukenaccessoires. De multifunctionele keukenrobot Cook‘˜In en de gloednieuwe Emulsiphon waarmee u in een handomdraai slagroom, mousses of emulsies kunt klaarmaken, zullen u het leven in uw keuken vergemakkelijken. Tot slot biedt deze nieuwe catalogus u ook een aantal aanbiedingen aan die, geassocieerd volgens een specifiek thema, u met een forse prijsvermindering kunt bekomen.

Al deze nieuwigheden kunt u ontdekken door samen met een Consulente een Culinaire Workshop te organiseren. Dit gebeurt op zeer eenvoudige wijze : als Gastvrouw neemt u het initiatief om vrienden en kennissen bij u uit te nodigen. Het is de Guy Demarle Consulente die de verschillende producten zal voorstellen door er een eenvoudig en snel recept mee te verwezenlijken, waarbij iedereen actief zal deelnemen en een handje bijsteken. Zo krijgt u de kans te observeren, de producten uit te testen en een paar kneepjes van het vak te leren zonder enige aankoopverplichting. De gelegenheid om een bestelling te plaatsen hebt u wel indien u dat wenst. Kom dus een kijkje nemen op onze site http://nl.guy-demarle.be/ en ontdek online onze siliconen bakvormen, onze keuken- en kookaccessoires van professionele kwaliteit, alsook de verschillende speciale aanbiedingen.