(Persbericht) Son, 05 oktober 2010: Ook binnen de publieke sector gaat Het Nieuwe Werken een steeds grotere rol spelen. HOB oplossingen om overal en altijd te kunnen werken worden hiervoor steeds meer ingezet. Recent hebben een Gemeente (top 5 in Nederland) en een Ministerie ervoor gekozen om met HOB op een flexibele en veilige manier toegang te krijgen tot het bedrijfsnetwerk, vanuit iedere willekeurige werkplek. HOB zet hiermee een strategische stap om binnen de publieke sector haar oplossingen succesvol te implementeren.

De Nederlandse overheid staat voor de grootste bezuinigingen uit de recente geschiedenis. De beperking op de kosten van de interne bedrijfsvoering gaat een grote rol spelen in de totale bezuinigingen. Met het doordacht invoeren van Het Nieuwe Werken en het kiezen voor een slimmere manier van werken kunnen aanzienlijke besparingen gerealiseerd worden. Niet alleen op de infrastructuur maar ook op de operationele bedrijfsvoering. Deze besparingen kunnen echter alleen gerealiseerd worden als de juiste denk- en werkwijze eigen wordt gemaakt, de juiste investeringen gedaan worden en de organisatie zich meer gaat focussen op haar kerntaken.

HOB biedt de mogelijkheid dat medewerkers te allen tijde veilige toegang verkrijgen tot het bedrijfsnetwerk: à¢â‚¬Å“Your Office Anywhere, Anytime, Anyhowà¢â‚¬. De platformonafhankelijke en flexibele oplossingen kunnen succesvol binnen Het Nieuwe Werken ingezet worden. Dit wordt mede bevestigd door de strategische keuze voor HOB van steeds meer publieke organisaties.

Het Nieuwe Werken op basis van HOB biedt functionele voordelen voor de gebruiker die met iedere willekeurige werkplek zijn volledige kantooromgeving tot zijn beschikking heeft, maar ook voor de organisatie doordat kosten bespaart kunnen worden op bijvoorbeeld beheer, reiskosten en kantoorruimte. Tevens kunnen werkprocessen efficiënter ingericht worden en wordt de onderlinge communicatie en samenwerking verbeterd.

________________________________________

Over HOB:
HOB The Secure Access Company te Son (Eindhoven) is een zelfstandig onderdeel van de software ontwikkelaar en netwerkservice provider HOB GmbH & Co., een onderdeel van de Brandstà¤tter Group Germany. HOB GmbH & Co is een software developer en ontwikkelt innovatieve softwarematige connectivity en security oplossingen. HOB biedt innovatieve oplossingen op het gebied van server based computing, secure remote access, VoIP en virtualisatie. HOB heeft vestigingen in Duitsland, Nederland, Verenigde Staten, Frankrijk, Malta en Mexico.

HOB is gevestigd op bedrijventerrein Ekkersrijt, te Son (KvK 17113464), meer informatie is te vinden op www.hob.nl.