Den Haag 02 februari 2010

Ook de Rijken Recyclen !

Hergebruik van luxeproducten is bij rijken dà© nieuwe trend in 2010. Liefhebbers van tweedehands - à©n gloednieuwe exclusieve producten kunnen nu hun hart ophalen op de site SellGo.nl. Hier vinden verkopers en kopers van Second Life Luxury Goods elkaar. De à©à©n moet noodgedwongen af van het tafelzilver, terwijl de ander zoekt naar betaalbare luxe hebbedingetjes. Deze site vult de behoefte aan mooi, smaakvol, exclusief en betaalbaar. De tijd van ongelimiteerd shoppen en geld smijten is voorbij. Want hoewel de recessie achter ons lijkt, merken velen de crisis nog in hun portemonnee. Dat geldt zeker voor miljonairs die een deel van hun vermogen op de beurs zagen verdampen. Zij kiezen daarom nog bewuster voor kwaliteit en duurzaamheid. Dit past bovendien in een mondiale ontwikkeling van duurzaamheid. Enà¢â‚¬¦ verantwoorde vintage is pas à©cht deftig.

Ruilhandel
De komst van Sellgo.nl is niet alleen ingegeven door het niet willen inboeten op een chique lifestyle. Bepaalde markten, zoals de huizen- en botenmarkt, zitten sinds de crisis volkomen op slot. Toch heeft iedereen nog steeds dezelfde droomwensen als voorheen, maar loopt men binnen de bestaande markten op tegen beperkingen. Met het faciliteren van ruilhandel gaat Sellgo.nl in de rubriek Tradingplaces de uitdaging aan om deze markten weer in beweging te krijgen; een villa wordt bijvoorbeeld geruild tegen een penthouse.

Selectie
Een site als Sellgo.nl was er voor de Nederlandse en Belgische markt nog niet. Het biedt een breed aanbod in het topsegment onder à©à©n dak. De layout is transparant; in à©à©n oogopslag krijg je door fotoweergave een duidelijk overzicht van de advertenties, zonder storende elementen als bewegende advertentie-banners. Daarmee onderscheidt deze digitale handel- en advertentiesite zich van andere digitale marktplaatsen. De kleine adverteerder staat in de spotlights. Door de rubriekenindeling en de verplichte (lage)bijdrage bij advertentie-plaatsing, scheidt Sellgo.nl het kaf van het koren.

Exclusief
Op Sellgo.nl staat een selectie van het allerbeste aan business-items, sieraden, auto‘˜s, kidsfeestjes, huizen, maar ook zeiljachten, Heren-hebbedingetjes, vacatures en vakantievilla‘˜s. Onder de Dienstenrubriek vallen allerlei speciale diensten op topniveau, zoals het huren van een chauffeur, huiswerkbegeleiding of nanny‘˜s. In de ruilrubriek Tradingplaces ruilen mensen producten en diensten binnen het luxesegment met elkaar. Sellgo.nl doet geen concessies: geen trash maar treasury. Het maakt concreet zichtbaar wat er in de lifestyle van de rijkaards te halen en te brengen is. Bloemendaal en Wassenaar wisselen koopjes uit. Het aanbod is tevens voor iedereen toegankelijk. Dagelijks even loeren naar nieuwe exclusieve koopjes begint thuis met Sellgo-en.