ROTTERDAM 4 mei 2010 - De Nederlandse consument volgt de wereldwijde trend en kan niet wachten om de befaamde nieuwe gadget van Apple aan te kopen. Dat kan al online via de Nederlandse site iPadTeKoop.COM.

Nederlandse webshop www.ipadtekoop.com biedt vanaf begin april de Apple iPad aan op de Nederlandse markt. à¢â‚¬Å“De aanlevering is beperkt. Ook in Amerika liggen de meeste Apple Stores ´droog' door de grote vraag naar iPadsà¢â‚¬, zegt een woordvoerder van iPadTeKoop.com. à¢â‚¬Å“Nederlanders zijn ervaren online shoppers. De echte gadgetfreaks grijpen direct hun kans bij het zien van onze webshopà¢â‚¬.

Apple maakte onlangs bekend dat vanaf de lancering inmiddels 1 miljoen exemplaren van de iPad zijn verkocht. Een record volgens vele webloggers en volgers van Apple‘˜s iPad. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ook de orderstroom bij iPadTeKoop.COM met de dag groeit.

à¢â‚¬Å“Het is moeilijk om direct uit voorraad te leveren door de grote belangstelling die wij nu krijgen, maar doorgaans zorgen wij ervoor dat onze klant binnen 2 weken zijn iPad in handen heeftà¢â‚¬, antwoordt iPadTeKoop.COM op de vraag over levertijd en vervolgt met een waarschuwing: à¢â‚¬Å“Let op voor webwinkels die exorbitante verkoopprijzen hanteren of Chinese imitaties aanbieden !à¢â‚¬

Op iPadTeKoop.COM wordt de Nederlandse Apple liefhebber bediend met de echte iPad voor een scherpe prijs.

Meer informatie bij contactpersoon:

J. Donker [email protected] http://www.ipadtekoop.com

IpadTeKoop.com is een webshop van het Rotterdamse internetpioniersbedrijf i-Concept Internetworks BV, met ruim 13 jaar ervaring en achter de schermen verantwoordelijk voor vele innovatieve en spraakmakende online services zoals digitale belastingaangifte, telebankieren met de Postbank, VNU jobsites zoals intermediair.nl en e-learning met de LOI.