Werkstress in uw bedrijf? Een huis dat maar ´te koop‘˜ blijft staan? Slapeloze nachten?
Dan wordt het tijd voor een online consult van Slatius Feng Shui. Want balans is binnen bereik!

Wat is Feng Shui?
Feng Shui is een duizenden jaren oude Chinese filosofie gericht op het creëren van harmonie in woon- en werkomgeving. Het idee daarachter is dat een harmonieus ingerichte leefruimte ons welzijn bevordert. Feng Shui heeft een gunstige invloed op uw gezondheid en uw energie. Bovendien kan Feng Shui balans op de werkvloer en zakelijk succes brengen.

Wat doet Slatius Feng Shui?
Slatius Feng Shui geeft advies bij het inrichten van de werkplek of leefruimte, maar ook bij het bouwen en verbouwen van woningen en bedrijven. Bovendien kan Slatius Feng Shui helpen bij de aankoop of verkoop van een pand. Recessie of niet: u wilt toch graag uw huis verkopen! En bij de koop van een pand kan Feng Shui u helpen bij het nemen van de juiste beslissing.

Wie is de persoon achter Slatius Feng Shui?
Dat is Angelique Slatius. Zij studeerde bouwkunde aan de Technische Universiteit Delft en specialiseerde zich na haar afstuderen in de Feng Shui architectuur. Haar streven: balans in wonen en werken!

Nieuw: online consult
Sinds kort biedt Slatius Feng Shui naast de gebruikelijke uitgebreide consulten, waarbij de situatie op locatie wordt geanalyseerd en besproken, ook online consulten. Speciaal bestemd voor wie een kort en krachtig Feng Shui advies wil, bijvoorbeeld met betrekking tot de inrichting van woning of werkvloer.

Wie meer wil weten over Slatius Feng Shui, kan een kijkje nemen op www.slatiusfengshui.nl

Website: http://www.slatiusfengshui.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular