1 november 2005 startte Huiswerkned.nl het eerste full service online huiswerk- en bijlesinstituut in Nederland.

Scholieren van het basis- en voortgezet onderwijs hadden tot die tijd alleen maar de mogelijkheid om via à¢â‚¬à…“fysieke begeleiding hulp bij hun specifieke studieproblemen te krijgen.

Online begeleiding blijkt 3 x zo effectief!
In de afgelopen 4 jaar is gebleken dat er aan deze vorm van begeleiding grote behoefte is. Niet alleen blijken de resultaten net zo goed (en vaak zelfs beter!) in vergelijking tot de fysieke methode van begeleiding. Ook is gebleken dat online begeleiding 3 x zo effectief is in vergelijking tot de fysieke begeleidingsmethode.

Zorgvuldige aanmeldingsprocedure
Voordat leerlingen voor begeleiding bij worden ingeschreven vindt eerst een uitvoerige kennismakingssessie plaats. Leerling en studiecoach wisselen zoveel mogelijk informatie uit om de begeleiding zo goed mogelijk voor te bereiden. Pas als iedereen weet waar hij (of zij) aan toe is en het begeleidingsplan is opgesteld wordt met de begeleiding begonnen.

Ervaringen
Inmiddels is al in 4 jaar veel ervaring opgedaan met deze begeleidingsmethode. Naast de genoemde voordelen ten opzichte van de fysieke begeleiding is gebleken dat tussen de 85 93 procent van de aangemelde scholieren overgaat of slaagt, dankzij de gevolgde methode. Lees hierover meer via http://www.huiswerkned.nl/resultaten/91/

Al 35 jaar verstand van huiswerkbegeleiding en bijlessen
Huiswerkned komt voor uit een fysiek huiswerkinstituut dat zich al sinds 1974 succesvol bezighoudt met het geven van fysieke studiebegeleiding en bijlessen. De 35 ervaring op het gebied van huiswerkbegeleiding en bijlessen staat garant voor een solide en degelijke organisatie.

Website: http://www.huiswerkned.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular