Zuid Afrika staat bekend om de wijnlanden. Er zijn vele mogelijkheden om wijnhuizen te bezoeken en de uitstekende Zuidafrikaanse wijnen te proeven. Veel reizigers vinden het jammer dat ze tijdens hun self drive niet kunnen toosten op de heerlijke vakantie omdat ze zelf terug moet rijden naar hun accommodatie. Natuurlijk is er al de mogelijkheid om de wijnproeverijen te bezoeken met een gids/chauffeur. Maar nieuw is om dit op de fiets te doen.

Wijnproeverijen per fiets
Fair Mundo Travel biedt drie fietstours in de omgeving van Stellenbosch. De tours duren een dag en verschillen in lengte en zwaarte. De kortste is ca. 9 kilometer en de langste ca. 21 kilometer en gaat door wijnvelden en langs met eiken omgeven paden. Er worden meerdere wijnestates bezocht waar natuurlijk verschillende Zuidafrikaanse wijnen worden geproefd. Het proeven van brandy, kaas en biltong maakt de tocht compleet. De lunch wordt genuttigd op een idyllisch plekje en liefhebbers kunnen een verfrissende duik nemen in een meertje. Deze fietstours zijn een uitstekende combinatie van actief bezig zijn en genieten van de heerlijke wijnen van Zuid Afrika.

Fair Mundo Travel
Fair Mundo Travel is een reisorganisatie gespecialiseerd in verantwoorde, duurzame reizen naar Zuid Afrika, Namibië en Botswana. Elke klant draagt bij aan het verbeteren van de leefomstandigheden van de lokale bevolking. Voor deze fietstour wordt R10 per persoon afgedragen aan Lynedoch Eco Community School, die onderwijs verzorgt aan kinderen uit arme gezinnen. Daarnaast komt een deel van de opbrengsten van Fair Mundo Travel ten goede aan Stichting Tshwaranang. Fair Mundo Travel is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Meer informatie over deze fietstours in Zuid Afrika:
www.fairmundotravel.nl/rondreis/zuid-afrika/wijnproeven.html

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular