Breda Opel is op zoek naar 100 testrijders voor de gloednieuwe Opel Astra. Net voordat de vijfdeurs hatchback in de showroom verschijnt, krijgen 50 deelnemers (met introducà©) exclusief de gelegenheid als eerste uitgebreid met de nieuwe compacte middenklasser te rijden. Het selecte gezelschap zal de Astra uitvoerig aan de tand kunnen voelen onder begeleiding van instructeurs van Slotemakers Anti-slipschool. Het testrijdersevenement vindt plaats op zaterdag 28 november, op vliegveld Valkenburg.

Tijdens het bijzondere evenement komen alle facetten van het testrijden aan bod. En aangezien de nieuwe Astra voor deze testrijders in de vorm van een Hollywood-premià¨re wordt gebracht, zullen ook spectaculaire filmscà¨nes, zoals een achtervolging en een 180 graden-slip worden nagebootst. Het evenement zal verder doorspekt zijn van omstandigheden zoals die ook bij een filmpremià¨re horen, inclusief rode loper en in aanwezigheid van camera´s en bekende Nederlanders. In dit spectaculaire decor krijgen de Astra Ambassadors alle tijd en gelegenheid de nieuwe Astra flink op de proef te stellen.

Aanmelden
Om kans te maken op een testdag voor twee personen, dienen belangstellenden zich in te schrijven via een aanmeldingsformulier, dat is af te halen bij de Opel-dealer of via de speciale actiesite www.opel.nl/testrijders. Iedereen (vanaf 18 jaar en met een geldig NL rijbewijs) kan een gooi doen naar deze exclusieve kennismaking met de nieuwe Astra.

Nieuwe designtaal
De nieuwe Opel Astra vertaalt de mix van beeldende kunst en Duitse precisie, die voor het eerst in de Insignia tot uiting kwam, naar de compacte klasse en introduceert daarmee zijn eigen interpretatie van de alom geprezen designtaal van het merk. De Astra is verkrijgbaar vanaf à¢à¢â‚¬Å¡¬ 18.495,- en het gamma telt negen motoren, waarvan het grootste deel het energielabel A heeft. Bovendien profiteren zakelijke rijders optimaal van de O
pel Astra, omdat een aantal motorvarianten voor het lagere bijtellingstarief van 20 procent in aanmerking komen. De nieuwe Astra is vanaf heden te bestellen bij de Opel-dealer.

- einde persbericht -

Voor meer informatie:
Jeroen Maas, Manager Public Relations Opel
Telefoon: 076-5448125
E-mail: [email protected]

Tekst en foto´s zijn te downloaden op http://media.opel.nl

Website: http://www.opel.nl/testrijders

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular