Afgelopen zondag vond bij College of MultiMedia de open dag plaats. De hele dag stond in het teken van de aankomende opleidingen in september. Verder was er natuurlijk de mogelijkheid om verschillende proeflessen en masterclasses te volgen. Dankzij de vele mogelijkheden was er veel animo.

De open dag startte om 10:30 uur met proeflessen over Digital Video Producer, Web Design/Web Development en 3D Productie. Bezoekers konden op deze manier een les ervaren van de in september beginnende opleidingen. Verder was er de gelegenheid om kennis te maken met verschillende docenten en het werk van studenten. Kortom een dag met overvloed aan informatie.

Natuurlijk was er het positieve commentaar vanuit de bezoekerskant. Sander Veldwijk en Danny Valentijn waren zeer te spreken over 3D Producer. ´We willen graag iets doen op het gebied van game design en vandaar dat we bij CMM terecht zijn gekomen. De proeflessen waren erg interessant en we hebben veel meer informatie gekregen dan we verwacht hebben‘˜, aldus Sander en Danny.

Ook waren er bezoekers voor Web Design/Web Development. Een van die enthousiaste bezoekers was  Matthijs Giakoumis. ´Ik ben van plan om van mijn hobby mijn werk te maken. Via Google ben ik terecht gekomen bij CMM. Ik moet wel zeggen dat ik de sessies gezellig en leerzaam vond. Ik ben serieus aan aan het overwegen om hier een opleiding te gaan starten‘˜, was het commentaar van Matthijs.

Digital Video Producer trok eveneens veel bezoekers. Amir Khaloud is via internet in aanraking gekomen met CMM. ´Ik ben op zoek naar een opleiding die dieper ingaat op software en ik denk dat ik het heb bij CMM heb gevonden‘˜ was de positieve reactie van Amir.

De masterclasses aan het einde van de middag zaten vol en waren zo‘˜n succes dat College of MultiMedia heeft besloten deze op de volgende dag weer te organiseren.

De volgende Open Dag van CMM staat gepland op 19 augustus, om in ieder geval mensen de kans te geven om informatie over onze opleidingen die in september van start gaan, in te winnen. (www.cmm.nl/open-dag)

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular