(Persbericht) Familiebedrijf Besseling, dat koeriersdiensten, taxi- en touringcarvervoer verzorgd vierde op 17 oktober 2010 haar 25-jarig jubileum met het personeel. Een dag ervoor was er een open dag en werd het nieuwe logo gepresenteerd.

De open dag was met een bezoekersaantal van ruim 4000 bezoekers zeer geslaagd. Met een limousine, de USA schoolbus of per taxibus werden bezoekers vanaf de parkeerplaats vervoerd naar het terrein van Besseling.
De historie van Besseling was middels krantenkoppen en foto‘˜s in kaart gebracht, het bedrijf maakte een snelle groei door van 2 naar 500 personeelsleden ! Schminkers, springkussens, een hindernisbaan, pony rijden, een puzzeltocht, pijl en boog, een snowboardsimulator en een carrousel waren aanwezig. De kinderen mochten zich uitleven door meerdere wagens te beschilderen. Onder het genot van een hapje en drankje vonden er meerdere optredens plaats, waaronder Shantykoor Ahoy, de Moving Stars, Circus Amersfoort en Zanger Gert.

De Stadskannoniers Amersfoort ontbraken niet op de open dag en schoten drie vreugdeschoten af, een voor de oprichters, een voor de huidige leiding en een laatste voor de toekomstige generatie.

De aanwezigen hadden de primeur om als eersten het nieuwe logo te aanschouwen. Cees Lindhout van Pon Dealer Amersfoort overhandigde 10 nieuwe Volkswagen Caddy‘˜s met schone Euro 5 motoren aan Andrà© Besseling.

Na 15 jaar was het tijd voor à©à©n nieuw logo, voor alle divisies gelijk. De kleuren van het nieuwe logo zijn natuurlijke kleuren en staan voor vreedzaam, verantwoordelijkheid, trouw, eerlijk, verstandig, hardwerkend, nieuw leven, groei en veiligheid. Kenmerken die passen bij Besseling.
In het logo is een kompas en een cirkel opgenomen, het kompas geeft steeds de juiste richting aan, opdat we altijd de juiste weg voor de klant vinden. De cirkel staat voor oneindigheid. Dat is Besseling. Wij zijn continu in beweging, Besseling vervoert.

Op een bus had een kind geverfd: à¢â‚¬Å“Ik vind het hier heel erg leukà¢â‚¬ en zo hebben wij het ook ervaren, aldus algemeen directeur Edwin Besseling.